Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dalibor Janda po kolapse: Dve operácie a... Strata pamäti?!

Dalibor Janda Zobraziť galériu (6)
Dalibor Janda (Zdroj: ČT)

PRAHA - Pred týždňom postihla speváka Dalibora Jandu (67) srdcová slabosť a lekári bojovali o jeho život. Umelec podstúpil rovno dve operácie srdca. Podľa kamaráta si na svoj kolaps vôbec nepamätá.

Minulý týždeň sa objavili informácie, že Dalibor Janda leží vo vážnom stave v nemocnici. Speváka hospitalizovali na koronárnej jednotke intenzívnej starostlivosti, a tak sa predpodkladalo, že išlo o problémy so srdcom.

Dalibor Janda po kolapse:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Barrandov)

Jeho dcéra Jiřina vtedy povedala len toľko, že nejde o komplikácie spojené s koronavírusom. Portál Blesk následne disponoval informáciami, že spevák podstúpil rovno dve operácie srdca v jeden deň. „Som šťastná, že môžem byť konečne trochu optimistickejšia a že som s otcom hovorila. Cíti sa lepšie a všetkých pozdravuje. Je po operáciách a vyzerá to veľmi nádejne,” uviedla Jiřina Jandová najnovšie v programe Život ve hvězdách. 

Jandu už navštívili aj nejakí kamaráti. „S Daliborom som hovoril a je z toho, čo sa stalo, dosť otrasený. Navyše vôbec nevie, čo sa stalo, Na nič si nepamätá,” uviedol jeden z nich pre Blesk. Zdá sa, že umelec zrejme spomienky na nepríjemné chvíle vytesnil... 

Dalibor Janda s dcérou Jiřinou
Zobraziť galériu (6)
Dalibor Janda s dcérou Jiřinou  (Zdroj: Tv Barrandov)

Viac o téme: Dalibor Janda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu