Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajné tehotenstvo jojkárskej herečky: Už je mamou... Bonzol ju kolega!

Danici Matušovej sa podarilo utajiť celé tehotenstvo aj pôrod. Zobraziť galériu (8)
Danici Matušovej sa podarilo utajiť celé tehotenstvo aj pôrod. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Babyboom v slovenskom šoubiznise pokračuje! K prominentným mamičkám Zuzane Kanócz (38) a Helene Krajčiovej (43) sa pridala ďalšia šikovná herečka. Celé tehotenstvo aj pôrod sa jej podarilo utajiť. Nabonzoval ju však herecký kolega Marek Majeský (46).

Porodila v tichosti. Herečke Danici Matušovej, ktorá sa objavovala v seriáloch JOJ-ky, sa podarilo utajiť nielen pôrod, ale aj celé tehotenstvo. Tridsaťtriročná mamička naposledy hviezdila v historickom seriáli 1890 po boku Jána Koleníka, kde stvárnila jeho milenku Júliu. Kvôli tejto postave musela ísť herečka dokonca donaha.

O tom, že sa s partnerom Erikom Peťovským stali rodičmi, informoval Slovensko obľúbený farár z Hornej Dolnej, Marek Majeský. Ten sa totiž preriekol rovno v priamom prenose markizáckeho Telerána. Ako hosť rozprával spolu s bratmi Vinczeovcami o predstavení, v ktorom spolu hrajú a pritom, ako spomínal ostatných účinkujúcich, prezradil sladké tajomstvo.

"Okrem Mariána Labudu mladšieho sú tam slečny Jurčová a Karnasová a Erik Peťovský, ktorého srdečne pozdravujem, lebo myslím včera či predvčerom sa mu narodilo dieťa, synček s Danicou Matušovou. Takže pozdravujem mladých rodičov," prezradil Marek a prekvapil tým aj samotných moderátorov.

Danica Matušová s partnerom Erikom Peťovským sa tešia zo synčeka.
Zobraziť galériu (8)
Danica Matušová s partnerom Erikom Peťovským sa tešia zo synčeka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Danica Matušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu