Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Blondínka zažila perfektné rande: Prišla ľadová sprcha, jej romantiku zničilo týchto šesť SLOV

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Alita Brydon)

MELBOURNE - Žena si myslela, že konečne našla muža svojich snov. Spoznali sa na Tinderi a nejakú dobu si spolu dopisovali cez internet. Myslela si, že ho pozná dosť dobre na to, aby sa konečne stretli. Netušila, ako veľmi sa v skutočnosti mýlila.

Alita Brydonová sa vrátila domov v skorých ranných hodinách po fantastickom večere so svojím vyvoleným. Predtým si stále len písali o osobných veciach, dôverných veciach, ale nešlo o nič nemravné. Rozprávali sa o filmoch, ktoré majú radi a dennodenne si posielali fotky jedál, ktoré práve išli jesť. Nakoniec prišlo aj na osobné stretnutie. 

FOTO Zoznámenie dvojice viedlo k nečakanému odhaleniu: Toto snáď nie je ani možné!

"Videla som, ako sa ku mne sebavedomo približuje, prechádzajúc okolo ázijského bistra. Bez toho, aby povedal čo i len jediné slovo, ma pobozkal na pery a dal ruku na chrbát. Všetko sa zrazu stalo, všetko do seba zapadlo," opísala Austrálčanka rande na portáli Mamamia.com.au. Dvojica zažila krásny večer a Alita si líhala do postele s nádejou na novú budúcnosť s tým pravým. Keď sa však na druhý deň ráno zobudila, čakalo ju veľké a nemilé prekvapenie. V telefóne si našla správu od svojej známosti. Namiesto milých slov jej ale písala jeho skutočná partnerka. "Drž sa od môjho priateľa ďalej," stálo v správe. 

Blondínka zažila perfektné rande:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Alita Brydon)

Brydonová zostala v úplnom šoku, zrazu si uvedomila, že je ženou, s ktorou niekto podvádza priateľku. Napokon sa obe ženy stretli a Alita sa dozvedela, že jej "vyvolený" svoju partnerku už požiadal o ruku a plánujú spoločný život. Blondínka zostala znechutená nemiestnym správaním muža z Tinderu. "Nikdy by som si nezačala so zadaným mužom. Urobila by som čokoľvek, aby som mohla odčiniť trápenie jeho priateľky. Jediné, čo si z tohto celého môžem zobrať, je poriadne ponaučenie. Buďte opatrní, komu veríte," odkazuje sklamaná žena. 

Viac o téme: RandeNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu