Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievča (24) podozrievalo priateľa z nevery: Najprv bitka a keď zaspal... hrôzostrašná pomsta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KAMPALA - Žiarlivá milenka Rehema Kabayanaová (24) bola presvedčená, že ju jej priateľ Anthony Sekawa (28) podvádza a tajne sa stretáva s nejakou inou ženou alebo ženami. V návale hnevu sa rozhodla, že sa mu pomstí, a to veľmi drastickým spôsobom. Počkala kým zaspí a potom mu odrezala penis. Susedia, ktorí počuli výkriky bolesti, privolali políciu a muža odviezla záchranka do nemocnice. Informoval ugandský denník PML Daily.

Priateľovi spísala ZOZNAM 22 vecí, ktoré nesmie robiť: Ľudia sú v úžase, toto naozaj podpísal?!

Anthony polícii povedal, že už predtým vypukla medzi nimi bitka, počas ktorej sa mu vraj partnerka snažila prerezať krk. Neskôr, keď zaspal, Kabayanaová zaútočila na jeho mužnosť.

Páchateľka sa vyjadrila, že nedávno sa dozvedela, že jej priateľa videli s dievčatmi v bordeli vo Wanton Mukono. Taktiež zistila, že potajne chodí von so ženami a flirtuje s nimi v baroch. Povedala, že ju to veľmi nahnevalo a nedokázala sa upokojiť. Vtedy sa v nej zrodil plán na pomstu.

Hovorca Metropolitnej polície v Kampale Luke Owoyesigyire potvrdil, že polícia dostala tiesňové volanie, v ktorom sa uvádzalo, že istému mužovi odrezali nožom penis. Polícia dorazila na miesto činu spolu so záchranármi, ktorí potvrdili, že muž je vážne zranený a previezli ho do nemocnice.

Muž hľadal najlepšiu trasu na Google Maps: To, čo na nich náhodou objavil, ho úplne dorazilo

Už v minulosti Kabayanaová vyčítala svojmu partnerovi jeho záujem o iné ženy, a tak ho požiadala, aby sa s nimi nielenže prestal stretávať, ale aby s nimi ani nehovoril, neodpovedal na ich telefonáty a neusmieval sa na ne. Zdá sa však, že tieto zásady si k srdcu veľmi nezobral.

Jeho partnerka zostáva vo väzbe na policajnej stanici na základe obvinenia z pokusu o vraždu. Vyšetrovanie pokračuje.

Viac o téme: PomstaPenisNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu