Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najsexi moderátorka RTVS v priesvitnom: Pozrite, ako provokovala!

Sexi moderátorka RTVS Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (13)
Sexi moderátorka RTVS Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Všetky oči na nej! Moderátorka Marianna Ďurianová (41) patrí k najkrajším ženám nášho šoubiznisu. Všade kam príde, púta pozornosť. Inak to nebolo ani na nedávnej spoločenskej akcii, na ktorej zaujala viac, ako možno očakávala. Pre túto príležitosť totiž zvolila priehľadný top, ktorý odhalil aj to, čo malo ostať skryté.

V stredu večer sa v nákupnom centre na brehu Dunaja konala slávnostná premiéra americkej komédie Dámsky klub, ktorý je o štyroch postarších dámach – ide o celoživotné kamarátky a vášnivé čitateľky kníh. Pravidelne sa stretávajú každý mesiac vo svojom knižnom klube a diskutujú nielen o knihách. Ide o skvelú komédiu, ktorú si nenechali ujsť ani známe dámy slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala ani najsexi moderátorka RTVS Marianna Ďurianová, ktorá prišla do kina v spoločnosti sestry Dariny.

A ako to už u populárnej blondínky býva zvykom, aj tentoraz pútala pozornosť na všetky strany. Ďurianová sa totiž predviedla v športovo-elegantnom outfite, ktorým zaujala najmä prítomných pánov a fotografov. Napriek tomu, že stavila na ležérnosť a pohodlnosť, vzbudila najväčšiu pozornosť. Blondínka si totiž obliekla biele tričko, ktoré presvitalo natoľko, že ukázala bielu podprsenku. Aj vďaka priesvitnému topu bola v ten večer neprehliadnuteľná. Fotografie z akcie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu