Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Brutálna bitka vodičov: Obyčajné predbiehanie skončilo krvavou drámou

Vodič zmlátil druhého do krvi kameňom. Zobraziť galériu (3)
Vodič zmlátil druhého do krvi kameňom. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia zverejnila video brutálneho útoku. Pri predbiehaní zrejme vodič vyprovokoval posádku druhého auta. Jeden z dvojice ešte za jazdy začal vystupovať z auta. Obaja napadli muža plynovou pištoľou a kameňom. Muž skončil so zakrvavenou tvárou.

Polícia zverejnila na svojom Facebooku šokujúce video. Dvaja vodiči sa nechali vyprovokovať a kameňom takmer umlátili vodiča druhého auta. Vodič s kamerou v aute sa zaradil pri obiehaní tesne pred vozidlo, v ktorom sa viezol otec (51) a syn (23).

Vodiča dobili kameňom

"Tento manéver ich pravdepodobne vyprovokoval, lebo auto začali dobiehať a neskôr starší z dvojice otvoril počas jazdy dvere a smerom na vodiča s kamerou spravil gesto pripomínajúce podrezanie," informovala na Facebooku polícia. 

VIDEO nie je vhodné pre maloleté osoby a citlivé povahy

Útok kameňom

Vodiča s kamerou mala posádka neskôr prenasledovať. "Vodič napokon zastal. Otec so synom ho napadli. Na konci má vodič zakrvavenú tvár, keďže dostal údery kameňom. Dvojica napadla vodiča aj s plynovou pištoľou a pokúsila sa ho prevrhnúť cez zvodidlá do jarku, čo je tiež zachytené na videu," uviedla polícia. 

VIDEO Brutálna bitka vodičov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval na oboch obvinených mužov podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na štyri roky až 10 rokov.

VIDEO Brutálna bitka vodičov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Viac o téme: AutoVodičPolícia útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu