Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nepolepšiteľný záletník Slováček: Patrasová zúri... Ďalšia milenka na Slovensku!

Patrasová tvrdí, že Slováček si má na Slovensku vydržiavať ďalšiu milenku. Zobraziť galériu (5)
Patrasová tvrdí, že Slováček si má na Slovensku vydržiavať ďalšiu milenku.

PRAHA - Ďalšia milenka! Presne takto zaútočila Dagmar Patrasová (61) na adresu svojho manžela Felixa Slováčka (74), ktorý herečku dlhé roky bez zábran podvádzal. Hoci saxofonista aktuálne tvorí pár s o 40 rokov mladšou ženou, podľa slov rozzúrenej Dády má mať ďalšiu „bokovku“. A údajne zo Slovenska!

To, že saxofonista Felix Slováček mal za svoj život nespočetné množstvo mileniek, nie je žiadnym tajomstvom. Svoje by o tom vedela rozprávať jeho ešte stále zákonitá manželka Dagmar Patrasová, ktorú známy záletník pred časom vymenil a verejne podvádzal s oveľa mladšou milenkou Luciou Gelemovou.


Tá mu teda dala: Patrasová verejne zosmiešnila neverného manžela!


Tá však podľa slov herečky nie je jedinou ženou v jeho živote. „Ako mi prezradili jeho priatelia, on si dokonca niektoré nechal dodnes,“ povedala Blesku odkopnutá Dáda, ktorá muzikantovi porodila dve deti. „Dozvedela som sa napríklad asi pred dvoma rokmi o nejakej Denise z Bratislavy, s ktorou vraj chodí dodnes,“ prezradila Patrasová.

Či sú herečkine tvrdenia pravdivé, alebo si to všetko len vymyslela, je zatiaľ otázne. Dá sa však s veľkou pravdepodobnosťou očakávať, že táto informácia rozhodne nepoteší práve jeho oficiálnu milenku Luciu, ktorú si Felix vydržiava a hýčka už štyri roky.

Dáda sa pred médiami vyjadrila, že Felix má mať okrem 34-ročnej Lucie ďalšiu milenku. Vydržiavať si podľa nej má istú Denisu z Bratislavy.
Zobraziť galériu (5)
Dáda sa pred médiami vyjadrila, že Felix má mať okrem 34-ročnej Lucie ďalšiu milenku. Vydržiavať si podľa nej má istú Denisu z Bratislavy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu