Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tá mu teda dala: Patrasová verejne zosmiešnila neverného manžela!

Dagmar Patrasová verejne zosmiešnila svojho manžela. Zobraziť galériu (5)
Dagmar Patrasová verejne zosmiešnila svojho manžela.

PRAHA - Ženská pomsta vie byť nesmierne krutá! Svoje by o tom vedel rozprávať aj nepolepšiteľný neverník Felix Slováček (74). Jeho manželka a legendárna herečka Dagmar Patrasová (61) mu totiž, zdá sa, ešte stále nedokáže odpustiť jeho verejné podvádzanie s o 40 rokov mladšou milenkou. Známeho hudobníka takto pred všetkými zosmiešnila!

Známy hudobník Felix Slováček rozvíril hladiny českého šoubiznisu viac než dosť. Svoju stále zákonitú manželku Dagmar Patrasovú totiž vymenil a verejne podvádzal s oveľa mladšou milenkou Luciou Gelemovou, s ktorou sa už bez okolkov pretŕča aj na kadejakých spoločenských udalostiach.


Patrasovú oberá manžel o majetok: Za všetko môže jeho o 40 rokov mladšia milenka!


Niet preto divu, že táto nevera s ohrdnutou umelkyňou poriadne zatočila. Za všetko hovoria aj jej uštipačné poznámky, ktoré často a veľmi rada adresuje práve svojmu nepolepšiteľnému manželovi. Svoju antipatiu voči nemu prejavila aj nedávno na tlačovej konferencii televízie Prima.

Hlavným spúšťačom bol tentoraz obrovský plaz s príznačným menom Felix, ktorého na akcii strčili herečke priamo do náručia. „Na dotyk je oveľa príjemnejší než môj manžel,“ neodpustila si ďalšie verejné zosmiešnenie svojho muža Patrasová. Nuž, pravidlo „Nedráždi hada (Dadu) bosou nohou” v tomto prípade platí na sto percent!

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu