Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bývalá slovenská kráľovná krásy púta pozornosť zmeneným výzorom... Dala sa napichať?!

Miss Universe SR 2010 Anna Amenová pútala pozornosť plnšími perami. Zobraziť galériu (57)
Miss Universe SR 2010 Anna Amenová pútala pozornosť plnšími perami. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulá sobota sa niesla v znamení ženskej krásy. V Zimnej jazdiarni Bratislavského hradu sa totiž konalo veľké finále súťaže Miss Universe SR 2017. Novou kráľovnou krásy sa stala rodáčka z Pezinka Vanessa Bottánová (19). No nielen finalistky počas večera pútali pozornosť svojím výzorom. Pohľady prítomných sa upriamovali aj na zmenenú Miss Universe SR 2010 Annu Amenovú (33). Pozrite na jej pery... Dala sa napichať?!

VIDEO: Pozrite si, ako to vyzeralo po finále Miss Universe SR 2017.

Miss Universe - afterka

Milovníci ženskej krásy si v sobotu večer prišli na svoje. Slovenská televízia totiž na svojich obrazovkách priniesla veľké finále súťaže krásy Miss Universe SR 2017. Svojím šarmom najviac zaujala finalistka číslo 9 a stala sa tak absolútnou víťazkou pre tento rok. Tituly prvej a druhej vicemiss si podelili Frederika Samuelová a Patrícia Budaiová. 


Toto je nová Miss Universe SR, jojkárska herečka neuspela!


No nielen dvanástka finalistiek bola počas večera v centre pozornosti. Pohľady prítomných pútala aj niekdajšia kráľovná krásy Anna Amenová. A to nielen odvážnymi šatami s hlbokým výstrihom a hriešne vysokým rozparkom... Nádherná blondínka totiž pôsobila, že má doslova zmenenú tvár - už na prvý pohľad mala plnšie pery.

Zaujímalo nás preto, či si ich nechala vylepšiť. „To sa vám asi zdá, to mám tak namaľované, kontúrku mám. Ja som aj povedala, nech je taký efekt, ale nemám zväčšené. Nie som zástancom týchto vecí,“ povedala pre Topky.sk Amenová. No, darmo, mejkap dokáže vykúzliť hotové divy. Veď pozrite sami! 

Anna Amenová mala na pohľad plnšie pery. Podľa jej vlastných slov v tom však nemá prsty plastický chirurg, ale šikovná vizážistka.
Zobraziť galériu (57)
Anna Amenová mala na pohľad plnšie pery. Podľa jej vlastných slov v tom však nemá prsty plastický chirurg, ale šikovná vizážistka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotiek z finále a afterpárty po Miss Universe SR nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Anna AmenováMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu