Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Andrea Pálffy Belányiová po dlhom čase opäť v spoločnosti: Prehovorila o svadbe!

Andrea Pálffy Belányiová Zobraziť galériu (6)
Andrea Pálffy Belányiová

BRATISLAVA – Bude sa vydávať?! Jojkárska moderátorka Andrea Pálffy Belányiová (41) už 4 roky žije po boku svojho priateľa, právnika Miroslava. Pred pár dňami sa po dlhom čase objavila opäť v spoločnosti, no sprevádzala ju kamarátka. Zaujímalo nás preto, kde má priateľa, ako sa majú a či v blízkej budúcnosti náhodou neplánujú spečatiť svoju lásku aj pred oltárom.

V decembri 2005 sa Andrea Belányiová ako 29-ročná bývalá hlásateľka tajne vydala za hokejového útočníka pittsburských Tučniakov Žigmunda Pálffyho. Svoje Áno si vtedy povedali za veľkou mlákou. O dva roky neskôr v januári 2007 sa im narodila dcérka Saskia, ktorá mala od narodenia zdravotné problémy.

V roku 2010 sa však už Andrea so Žigom zmietali v manželskej kríze a následne moderátorka podala aj žiadosť o rozvod. Dôvodom ukončenia takmer 6-ročného manželstva mali byť hokejistove romániky s inými ženami. V roku 2012 už boli definitívne rozvedení.

Pred 4 rokmi sa však brunetka opäť zamilovala. Jej srdce si získal právnik Miroslav, ktorý má z predchádzajúceho vzťahu 3 deti. Hoci dvojica často do spoločnosti nechodí, občas urobia výnimku.

Pred pár dňami sa však Andrea na módnej prehliadke objavila bez partnera. Zaujímalo nás preto, kde má priateľa, ako sa majú a či náhodou neplánujú svadbu. Odpovede na tieto otázky sa dozviete z videa. Rovnako tak v ňom prezradila, ako sa udržiava v kondícii, akú módu obľubuje i to, či podlieha módnym trendom.

Andrea Pálffy Belányi - rozhovor

 

Viac o téme: Andrea Pálffy Belányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu