Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrozivá autonehoda slovenskej moderátorky: Zrážka s kamiónom!

Moderátorka Fashion Tv mala autonehodu Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Fashion Tv mala autonehodu

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Kamióny na cestách už zavarili nejednému vodičovi. Výnimkou nie je ani moderátorka Lenka Vacvalová (28), ktorej cestovanie s kamarátkou prekazila autonehoda. Hoci vozidlo, v ktorom dámy sedeli, nevyzerá po kolízii práve pojazdne, obe sú, našťastie, v poriadku. Čo sa teda stalo?

Lenka bola v čase zrážky na ceste na fotenie s mladou českou návrhárkou, ktorá auto šoférovala. „Ja som bola na sedadle spolujazdca a nedal nám prednosť kamión, ktorý sa zaraďoval do nášho pruhu. Bolo to zúženie na diaľnici.“ opísala nepríjemnú situáciu moderátorka, keď sme sa zaujímali, ako k nehode došlo.

Auto Lenkinej kamarátky zostalo v totálne nepojazdnom stave.
Zobraziť galériu (6)
Auto Lenkinej kamarátky zostalo v totálne nepojazdnom stave.  (Zdroj: Archív L.V.)

Z fotografií, ktoré krásna moderátorka zverejnila na sociálnej sieti, bolo zrejmé, že vozidlo Vacvalovej kamarátky to poriadne schytalo. „Najskôr nabúral prednú stranu zboku a potom nás natlačil na zvodidlá a chvíľu nás ďalej tlačil. Odtrhol nám predok, spätné zrkadlo, urobil diery v celej bočnej časti, praskla pneumatika... Auto sme museli nechať odtiahnuť,“ povedala nám Lenka s tým, že ona aj jej priateľka sú, našťastie, úplne v poriadku a nehoda nemala žiadne zdravotné dôsledky.

Hrozivá autonehoda slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

„Boli sme dosť v šoku, pretože zrážka s kamiónom nie je práve príjemný zážitok. Ale najdôležitejšie je, že  sa nám nič nestalo,“ uzavrela usmievavá moderátorka, ktorá na sociálnej sieti po zrážke priznala, že si opäť pripomenula, že nie je nič dôležitejšie, ako byť živý a zdravý. A s tým sa veru nedá nesúhlasiť. 

Viac o téme: Fashion TVLenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu