Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Belányiová pred 20 rokmi: Z nevinného dievčatka sexi moderátorka!

Andrea Pálffy Belányiová Zobraziť galériu (6)
Andrea Pálffy Belányiová

BRATISLAVA - Wau! Andrea Pálffy Belányiová (40) je dlhoročnou tvárou televízie JOJ. Len málokto však vie, že jej mediálne začiatky siahajú až do obdobia spred neuveriteľných dvoch dekád. Brunetka vystriedala viaceré televízie, profesionálne vyzrela a z nenápadného dievčatka sa rokmi stala jedna z najšarmantnejších slovenských moderátoriek.

Andrea Pálffy Belányiová začínala svoju mediálnu kariéru pred 20-timi rokmi ako reportérka. Svoje skúsenosti zbierala v regionálnych televíziách, istý čas pôsobila v TA3, či STV, no a v súčasnosti hviezdi na Kolibe, kde už dlhšiu dobu moderuje Noviny o 12-tej.

„Nebolo to jednoduché. Pamätám si, že prvá reportáž bola o tom, že som prišla do redakcie a na 2 – 3 otázky, čo sa ma pýtal šéfredaktor, som nevedela odpovedať,“ okomentovala svoje redaktorské začiatky sympatická brunetka.

Na časy svojej mladosti si zaspomínala v magazíne Topstar, ktorý divákom sprostredkoval aj zaujímavé retro fotografie mladučkej Belányi. Tá pred dvoma dekádami preferovala krátky strih vlasov, jej šatník tvorili skôr nenápadné kúsky a celkovú vizáž dopĺňali navyše aj dioptrické okuliare.

Pri pohľade na jej archívne zábery treba uznať, že z dievčatka s nevinným výzorom sa stala šarmantná, sexi moderátorka, ktorá doslova zreje ako víno a pribúdajúce roky jej len a len pristanú.

Takto vyzerala moderátorka Andrea Pálffy Belányiová približne pred 20-timi rokmi.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerala moderátorka Andrea Pálffy Belányiová približne pred 20-timi rokmi.  (Zdroj: TV JOJ)

Andrea Pálffy Belányiová vo svojich reportérskych začiatkoch.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Pálffy Belányiová vo svojich reportérskych začiatkoch.  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: Andrea Pálffy Belányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu