Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prominentná vizážistka Lucid prežila horúci letný románik: S týmto sexi chlapom!

Lucia Lucid Sládečková Zobraziť galériu (11)
Lucia Lucid Sládečková (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA – Zbalila modela! Vizážistka Lucia Sládečková známa pod prezývkou Lucid, sa do povedomia verejnosti dostala vďaka jojkárskej relácii Nákupné maniačky. Aktuálne sa však venuje prevažne mamičkovským povinnostiam, vo februári sa jej totiž narodila dcérka Lýdia. Tú vychováva bez partnera. Počas leta sa jej však do cesty priplietol poriadne sexi muž, s ktorým prežila horúci románik!

Ide o úspešného modela Mira Čecha, o ktorom sníva nejedna slečna. Ich láska však nie je skutočná, ale len hraná. Obaja sa totiž objavia v novom videoklipe mladého producenta Marka Danna, kde hrajú pár.

Ide o svieži letný videoklip k sladbe The Way, pri ktorej máte pocit, že je to zahraničná skladba, a dopĺňa ho rovnako „neslovenský” vizuál. „Nakrúcali sme v prekrásnom zámku pri Lučenci, alebo v mlyne v Tomášikove a okolí. Skladba nie je typicky letná, preto ani klip nie je typický bazénový. Ide o príbeh zaľúbeného páru, ktorý sa vyberie svojou cestou,” prezradil nám Mark Dann, ktorý do klipu obsadil nehercov.

Lucid a model Miro.
Zobraziť galériu (11)
Lucid a model Miro.

Lucia Lucid Sládečková je známa najmä z jojkárskej relácie Nákupné maniačky, ale uživila by sa aj ako herečka. Miro Čech je jeden z najúspešnejších slovenských modelov na svete, ktorý sa môže pochváliť spoluprácou so svetoznámymi značkami, ako  je napr. Versace, a dokonca je aktuálnym víťazom ankety o najsexi Slováka.

Zaujímalo nás, prečo práve oni boli hlavnými aktérmi klipu?  „S Mirom sme kamaráti, s ním som rátal od začiatku a Lucku zase oslovil môj manažér, ktorý dal dokopy aj scenár. Z výsledku sme nadšení,” dodal Dann. 

Viac o téme: Lucia Lucid Sládečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu