Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďalšia slovenská kráska u plastického chirurga: Cez sviatky sa nechala vylepšiť!

Lucia Sládečková Zobraziť galériu (4)
Lucia Sládečková (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Ľahla si pod nôž a nechala sa vylepšiť! Vizážistka Lucia Sládečková (34) patrí k ženám, ktoré sú naozaj mimoriadne obdivované. Okrem toho, že pod jej šikovnými rukami sa každá dáma v okamihu premení na princeznú, ona sama sa môže popýšiť aj prirodzene krásnym vzhľadom, ktorý už učaroval nejednému mužovi. Aj napriek tomu si však blondínka na sebe našla niečo, s čím spokojná nebola..

Presne na Vianoce vizážistka na Instagrame uverejnila fotku, kde priznala, že tento rok sa jej sviatočné kuchtenie netýka. A dôvod poriadne šokoval. V príspevku totiž priznala, že je štvrtý deň po operácii. Čo ju na chirurgický stôl pred sviatkami priviedlo, fanúšikom však už neprezradila.

Lucia Sládečková na Instagrame prezradila, že absolvovala chirurgický zákrok.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Sládečková na Instagrame prezradila, že absolvovala chirurgický zákrok.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Nám sa podarilo zistiť, že Lucid pred sviatkami skončila na plastickej chirurgii, kde si dala upraviť prsia. Dôkazom je aj dočasná snímka na Instagramovom dni, kde v piatok zazdieľala stránku istého plastického chirurga s krátkym odkazom. „Ďakujem,“ napísala a ku komentáru pridala srdiečko.

Keďže od operácie Sládečková zverejnila aj niekoľko fotografií svojej tváre, je jasné, že zákrok si odniesla iná časť tela, čo taktiež potvrdzuje informácie o úprave poprsia. Blondínku sme, samozrejme, ohľadom zákroku oslovili, no vyjadriť sa odmietla.  

Viac o téme: Lucia SládečkováLucid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu