Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Budúca mamička (25) spravila chybu, ktorú robia mnohí z nás: Skončila so zohavenou rukou

Skončila s veľkým pľuzgierom na ruke Zobraziť galériu (2)
Skončila s veľkým pľuzgierom na ruke (Zdroj: profimedia.sk)

NORTHAMPTON - Mladá Britka a jej partner majú za sebou nepríjemnú skúsenosť s mobilom značky Samsung. Keď si ho Kathleen nabíjala na posteli, telefón vybuchol a v spálni sa začal šíriť požiar. Mladej žene na ruke pribudla škaredá popálenina, ktorú jej bude ešte dlho pripomínať veľká jazva.

Tehotná Kathleen Walshová ráno o šiestej vypla na mobile budík a zostala ležať schúlená vedľa svojho priateľa. Telefón Samsung Galaxy S5 nechala odložený na prikrývke na druhej polovici ich spoločnej postele, kde sa nabíjal. "Zrazu sme začuli niečo zasyčať a buchnúť. Bolo to, ako keď vystrelí raketa," opisuje udalosť.

Budúca mamička (25) spravila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na mobile vybuchla baterka a všetko sa topilo do matracu, ktorý začal horieť. Izba sa okamžite naplnila neznesiteľným štipľavým dymom a zápachom. Dvojica stihla vyviesť z izby psa, otvoriť okno a vodou uhasiť požiar. Oheň sa i tak ale šíril veľmi rýchlo; zhorel matrac, prikrývky a poškodený je aj detský kútik, ktorý už mali pripravený pre bábätko.

Explózia popálila Kathleen ruku, čo si vraj spočiatku počas adrenalínovej situácie vôbec nevšimla. Akonáhle ale zistila, že je zranená, išla do nemocnice. "Je veľké šťastie, že to dopadlo takto. Keby som ležala bližšie k telefónu, mohla som prísť o bábätko," hovorí budúca mamička. "Sme vďační za to, že sme nažive. Už sme počuli, aké je nebezpečné spávať v blízkosti telefónov a tabletov. Ale stále si myslíte, že práve vám sa nemôže nič stať," hovorí partner Daniel.

Budúca mamička (25) spravila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Walshová hneď po incidente kontaktovala spoločnosť Samsung, aby ju informovala o svojej skúsenosti. Po piatich dňoch vyjadrila firma nad celou záležitosťou poľutovanie s tým, že berú celý nepríjemný incident na vedomie. "Vieme o viacerých prípadoch, kedy tento typ telefónu explodoval. A po toľkých zlých skúsenostiach sme očakávali zo strany spoločnosti trochu iný prístup," ukončil svoje rozprávanie Daniel. 

Viac o téme: MobilSamsung Explózia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu