Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Exmilenka známeho futbalistu v úspornej bielizni: Fúha, veď ten trojuholník jej ledva zakrýva...

Niki Lowrie Zobraziť galériu (5)
Niki Lowrie

MILÁNO – Poriadne dráždi! Modelka Niki Lowrie (29) sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísala predovšetkým ako milenka slovenského futbalistu Roba Vitteka (35). Hoci už netvoria pár, krátkovlasá brunetka na seba stále púta pozornosť. Na sociálnej sieti dáva o sebe svojim fanúšikom neustále vedieť. Pred pár dňami sa mohli presvedčiť, že jej odvaha nechýba, a v rámci modelingovej práce sa odfotila v poriadne dráždivej bielizni.

Modelka Niki Lowrie sa nedávno rozišla s ešte stále ženatým futbalistom Robom Vitekom, s ktorým chodila približne dva roky. Hoci už netvoria pár, z povedomia verejnosti sa nestratila. Vidieť ju na mnohých spoločenských akciách, ako aj na sociálnej sieti. Pred pár dňami pridala na Instagram záber, ktorý mnohým vyrazil dych.

Na nedávnom fotení v talianskom Miláne pre modelingovú agentúru totiž predviedla svoju štíhlu postavu v čiernej čipkovanej bielizni. Na tom by nebolo nič divné, keby tento kúsok nepatril k tým poriadne odvážnym a provokujúcim, ktorý takmer odhalil aj to, čo nemal. Miniatúrny čierny trojuholník na nohavičkách  ledva zakrýval intímne partie a modelka takmer ukázala rozkrok. Nehovoriac aj o priesvitnej podprsenke, ktorá len tak-tak zakryla bradavky. Tento dráždivý záber však určite potešil nejedného jej mužského fanúšika.

Viac o téme: Niki Lowrie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu