Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nahé FOTO Vittekovej novej lásky: Toto telo má Robo v posteli!

Vittekova najnovšia známosť Niki Lowrie sa fotila dole aj hore bez. Zobraziť galériu (11)
Vittekova najnovšia známosť Niki Lowrie sa fotila dole aj hore bez.

BRATISLAVA - Našiel si manekýnku! Futbalista Róbert Vittek (32) už dlhšie nežije s manželkou Patríciou (35). Aktuálne sa stretáva s úspešnou slovenskou modelkou Niki Lowrie (26). Krátkovlasá bruneta sa zdržiava prevažne Miláne, kde žije a aj pracuje. A po profesionálnej stránke rozhodne má čo ponúknuť. Postavičku ako lusk ukázala už aj na odhalenejších snímkach, kde sa predviedla hore či dole bez. Navyše pózovala aj na kontroverznom bilboarde, ktorý bol u nás zakázaný.

Športovcovi Róbertovi Vittekovi sa rozpadlo manželstvo s Patríciou Vittekovou kvôli aférke s jojkárkou Alexandrou Orviskou. Teraz má však už futbalista po svojom boku inú ženu. Stretáva sa s 26-ročnou modelkou Niki Lowrie. 

Aj napriek zahranične znejúcemu menu ide o Slovenku, ktorá sa väčšinou zdržuje mimo našej krajiny. „Niki žije v Miláne, tam najčastejšie aj pracuje,” prezradil náš zdroj. Ako sme zistili, okrem slovenskej agentúry sa brunetka nachádza aj v ponuke talianskej, španielskej či čínskej spoločnosti zastrešujúcej modelky. A keďže sa s profesiou manekýnky často spájajú aj odhalenejšie snímky, inak tomu nie je ani v prípade Vittekovho najnovšieho objavu. 

V zahraničných agentúrach sme totiž našli zábery, na ktorých Niki pózuje s odhalenými prsiami. No narazili sme aj na také fotografie, na ktorých je zahalená len vrchná časť jej tela. Treba však podotknúť, že všetky sú decentné. Viac než erotický podtón na nich vyniká krása ženských kriviek. 

Lowrie má ale na svojom konte aj jeden pomerne kontroverzný počin. V roku 2010 sa na Slovensku objavili bilboardy s nahým mužom a dvomi ženami. Jednou z nich bola aj Niki. Išlo o reklamu na topánky. Radu pre reklamu však zaplavili sťažnosti, na základe ktorých vyhodnotila, že obrázok „je v rozpore so všeobecnými normami slušnosti a mravnosti”. Firma, ktorá si pútače objednala, ich následne musela stiahnuť. Vittek vtedy určite ani netušil, že práve dievča z reklamy mu po pár rokoch zamotá hlavu.

Niki v reklamnej kampani na topánky, ktorá bola na Slovensku neskôr zakázaná.
Zobraziť galériu (11)
Niki v reklamnej kampani na topánky, ktorá bola na Slovensku neskôr zakázaná.  (Zdroj: Martin Machaj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu