Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nečakaný návrat k exfrajerovi: Neuveríte! Opäť sú spolu...

Známa blondínka sa vrátila k svojmu exfrajerovi. Zobraziť galériu (7)
Známa blondínka sa vrátila k svojmu exfrajerovi.

BRATISLAVA – Toto by nik nečakal! V posledných mesiacoch sa v našom šoubiznise roztrhlo vrece z rozchodmi. Jednou z tých, ktorej vzťah nevydržal, bola aj známa blondínka, ktorá sa v novembri minulého roka rozišla so svojím priateľom, s ktorým tvorila pár takmer 3 roky. Pred pár dňami sme ich však pristihli, ako si ruka v ruke vykračujú spoločne hlavným mestom.

Reč je o známej komičke Eve Evelyn Kramerovej, známej najmä zo sitkomu Svet podľa Evelyn, ktorej vzťah s priateľom Petrom krachol v novembri minulého roka.

„Áno, áno, po 2,5 skoro 3 roky, nemám to úplne presne napočítané. Tak sme si tak povedali, že dáme si pauzu. Vzájomná dohoda plná lásky, porozumenia, naozaj. Čiže my sa máme veľmi radi, len sme si povedali, že chceme ísť nejako inak životom, čiže tak to je,“ vysvetlila nám vtedy dôvody ich vzájomného odlúčenia sa. Hoci sa rozišli, stále bývali pod jednou strechou. A zrejme aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa rozhodli to spolu ešte skúsiť.

Pred pár dňami sme ich totiž stretli, ako si ruka v ruke vykračujú spoločne na jednu akciu. Zaujímalo nás preto, či sú opäť  spolu. „Áno sme,“ priznala bez okolkov Evelyn. Zisťovali sme preto, ako dlho teda tvoria pár. „Sme spolu už nejaký ten piatok, ale nechcela by som sa veľmi k tomu vyjadrovať,“ vykrúcala sa komička, ktorá však humor v sebe nezaprela. Na otázku, či bez nej Peter nedokázal žiť, s úsmevom odvetila: „No, tak nejako.“ No ako sa zdá, ich láska bola predsa len silnejšia a párik si našiel opäť k sebe cestu.  Snáď im to tentoraz vyjde...

Evelyn sa dala opäť dokopy s priateľom Petrom. Spolu si vykračovali na akciu.
Zobraziť galériu (7)
Evelyn sa dala opäť dokopy s priateľom Petrom. Spolu si vykračovali na akciu.

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu