Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nevkusné topánky krásnej pani »Sajfovej«: Za túto ohavnosť vysolila takmer 1000 eur!

Veronika Ostrihoňová Zobraziť galériu (7)
Veronika Ostrihoňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúúúha! Krásna manželka ostrieľaného moderátora Mateja Sajfu Cifru (37), markizáčka Veronika Ostrihoňová (29), je veľkou milovníčkou módy. A vo svojom šatníku má nejeden zaujímavý kúsok od svetových módnych domov. Nie každý sa však stretne s porozumením u ľudí, ktorí sa o módu až tak nezaujímajú, či skrátka majú iný vkus. Takým sú aj huňaté Gucci papuče, za ktoré blondínka vysolila takmer 1000 eur. Preboha, veď pozrite na ne!

Keď sa markizácka redaktorka Veronika Ostrihoňová objaví v spoločnosti, vždy ohúri perfektným výzorom. Oblieka sa trendovo a vždy veľmi vkusne. No najnovším kúskom, ktorý vyvetrala, veľký úspech nezaznamenala... Práve naopak. 

Reč je o huňatých, kožených papučkách z kolekcie módneho domu Gucci, ktoré krásnu blondínku vyšli na celých 913 eur. A hoci je to medzi dámami (a dokonca aj niektorými pánmi) z vyššej spoločnosti horúci trend číslo 1, bežný smrteľník sa na ne pozrie skôr ako na nevkusnú ohavnosť za obrovský balík peňazí.

Upozornil na ne aj samotný Sajfa na svojom vlogu a neskôr aj na Instagrame. Komentáre pod fotkou by si však jeho pani manželka radšej čítať nemala.„Tak krásna ženská a toto si dá na nohy. Och, pomoc,“ objavilo sa na webe. „Už mesiace sa čudujem, ako sa v týchto príšerných slippers ľudia prezentujú. Asi je to nejaký znak prestíže alebo recesie. Z lacného obchodu za 19,90 € by si ich sotva niekto kúpil a vešal na net,“ komentovali topánky fanúšikovia.

A niektorí sa zamysleli aj nad tým, ako niečo takéto vôbec mohli vymyslieť. „Mám niekedy pocit, že módni návrhári navrhnú vedome strašnú obludnosť a potom sa len usmievajú, keď to ľudia naozaj kupujú a nosia,“ zhodujú sa Slováci. Nuž, každý máme iný vkus.

 

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu