Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozivá nehoda moderátora Sajfu: Dochrámaný skončil v nemocnici!

Matej Sajfa Cifra sa cez víkend nepríjemne zranil. Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra sa cez víkend nepríjemne zranil. (Zdroj: instagram/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Au, to musí bolieť! Moderátor Matej Sajfa Cifra (37) je známy tým, že žije aktívnym spôsobom života. Pravidelne pláva, behá a dokonca aj bicykluje. No práve posledná z aktivít sa mu cez víkend stala osudnou - známy Slovák mal totiž na petržalskej hrádzi nepríjemnú nehodu. Po nej skončil dochrámaný v nemocnici!

Športom k trvalej invalidite?! Svoje by o tom aktuálne vedel hovoriť aj moderátor Matej Sajfa Cifra. O tom je známe, že je vášnivým športovcom a ak práve nepláva, ide si zabehať alebo zabicyklovať. No a práve kvôli poslednej z aktivít teraz známeho Slováka bolí každý jeho pohyb.

Obľúbený rádiový spíker mal totiž v nedeľu hrozivú nehodu na bicykli. „Na petržalskej hrádzi mi jeden pán nedal prednosť a z ničoho nič sa začal otáčať a vpálili sme do seba,“ prezradil pre Topky.sk Sajfa. Ten si to hneď po zrážke namieril do nemocnice. Röntgen však našťastie vylúčil, že by bolo niečo zlomené. 

Moderátora teraz čakajú ďalšie vyšetrenia, ktoré zistia závažnosť zranenia. „Magnetická rezonancia v stredu ukáže rozsah poškodenia ramenného kĺbu. Žijem,“ dodal na záver pre Topky Cifra, ktorému v náročných chvíľach pomáha manželka Veronika. Prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu