Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce vyhlásenie multiotecka Kollára: S deťmi som skončil!

Boris Kollár Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár (Zdroj: SITA/Peter Maďar)

BRATISLAVA - Definitívny koniec?! Borisa Kollára môžeme bez pochýb označiť za najznámejšieho slovenského multiotecka. Veď za 51 rokov svojho života stihol splodiť dokopy 10 detí, a to s deviatimi rôznymi matkami. Posledné sa mu narodilo len v januári tohto roka a... Boháč dal aktuálne naozaj nečakané vyhlásenie, ktoré z jeho úst znie priam šokujúco - s plodením vraj nadobro skončil!

Známy slovenský boháč Boris Kollár sa svojím životným štýlom bez pochýb zapíše do histórie - mať 10 detí s deviatimi matkami totiž nie je len tak. A očakávalo sa, že multiotecko v rozširovaní svojej už bez tak veľkej rodiny bude pokračovať. O to prekvapivejšie je jeho najnovšie vyhlásenie, ktoré odznelo v utorkovej časti popoludňajšej šou Fun rádia.

Všetko pritom vyprovokovala informácia o tom, že pán prezident Andrej Kiska bude čoskoro otcom. Moderátor Matej Sajfa Cifra preto zavolal najznámejšiemu slovenskému oteckovi a opýtal sa ho na názor, kedy najneskôr by podľa neho mal mať muž deti. No a práve na toto dal Kollár vyjadrenie, ktoré je síce múdre, no mnohých šokovalo... Z jeho úst totiž podobné slová nikto tak skoro nečakal. 

Milovník žien vyhlásil, že otec by mal vidieť svoje deti vyrastať a priviesť dcéry k oltáru a byť ešte pri tom, keď budú mať vlastné deti. Zároveň poznamenal, že si myslí, že s PLODENÍM už SKONČIL. No, tak to sa teda nechajme prekvapiť, či to tak naozaj bude alebo sa po jubilejnom dieťatku s Barborou Balúchovou, nájde ešte aj jubilejná matka, ktorá Kollárovi privedie na svet aj dieťa číslo 11. 

Koľko detí má Boris Kollár: 

• Natáliu s Ivanou Barnovou
• Sašku so Stankou Horňákovou
• Ester s Petrou Krištúfkovou
• Šimona Heliodóra s Martinou Štofaníkovou (dnes Sabbatini)
• Saru Zoe a Borisa s Andreou Heringhovou
• Artura s Barborou Richterovou
• Zairu s Monikou Ostrihoňovou
• Christiana Alexandra s Paulou Simoes
•​ Alexandra Jána s Barborou Balúchovou

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu