Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Švidraňovej náhla nevoľnosť: Barbora, čo je za tým?!

Barbore Švidraňovej prišlo po vystúpení nevoľno. Zobraziť galériu (4)
Barbore Švidraňovej prišlo po vystúpení nevoľno. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Barbora Švidraňová (28) v poslednom období tvrdo pracovala na tom, aby vydala svoj debutový album. Aktuálne sa jej to podarilo - v utorok pokrstila svoju prvotinu s názvom Fénix. Súčasťou podujatia bol aj krátky koncert ryšavej speváčky. Na pódiu zo seba vydala 180 percent energie a... Po vystúpení jej prišlo náhle nevoľno. Zisťovali sme, čo je za tým!

Barbora Švidraňová prežíva aktuálne veľmi radostné obdobie. Svetlo sveta totiž uzrel jej debutový album Fénix. Že išlo pre speváčku o veľkú chvíľu, svedčí aj fakt, že sa na krst svojej prvotiny svedomito pripravovala. Až tak, že celý deň takmer nejedla. To sa však odzrkadlilo na jej zdravotnom stave. 


Prefíkaná Švidraňová zachraňovala sexi TRAPAS: Aha, poriadne s tým vybabrala! 


Po koncerte, ktorý bol súčasťou krstu, jej totiž prišlo náhle nevoľno. „Ako jedla som, samozrejme, ale poviem to na rovinu: speváci majú problém, keď veľmi tlačia na bránicu, tak sa im grgá pri spievaní. A keď človek vydá veľmi veľa energie zo seba, a ja som vydala dnes 180 percent všetkého, čo mám v sebe, tak som jednoducho potrebovala cukor, to je všetko,“ priznala pre Topky.sk speváčka. 

Po vystúpení jej preto manažér priniesol tanier s dobrotami, aby doplnila vydanú energiu. A popri podpisovaní CD-čiek a fotení sa s fanúšikmi, si ich ryšavka pozobkávala. Sama však vzniknutú situáciu nevnímala kriticky. „Išlo len o taký vzrušujúci ošiaľ po tom koncerte, že som sa naozaj vyspievala dosýta, to je všetko. Ale nebolo to nič kritické, nebojte sa,“ dodala na záver Švidraňová. Viac sa dozviete vo videu! 

Barbora Švidraňová nevoľno

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu