Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prvá kniha zo zákulisia SMERu. O tomto Fico na školách nikdy neporozpráva

Kniha Vlastnou hlavou Zobraziť galériu (4)
Kniha Vlastnou hlavou (Zdroj: knizne)

Marek Vagovič - investigatívny novinár, ktorý odhalil viaceré dôležité kauzy. V rokoch 2006 – 2016 bol pätnásťkrát nominovaný na Novinársku cenu Nadácie otvorenej spoločnosti. Sedemkrát cenu vyhral.

Prvého decembra vychádza nová kniha s názvom Vlastnou hlavou, ktorá už teraz láme rekordy.  Ide o prvú knihu zo zákulisia Smeru, ktorá poodhaľuje to, ako  usilovný študent a aktívny zväzák Fico na sebe tvrdo pracoval, aby sa raz „vlastnou hlavou“ dostal medzi elitu.

Prvý december a osudová chyba

Fico, dnes užtrojnásobný premiér, sa spojil s vplyvnými oligarchami, ktorí zbohatli zaMečiara. Podnikatelia, ktorí založili svoj biznismodel na obchodovaní so štátom, zainvestovali a vyplatilo sa. Ich firmy ovládli zdravotníctvo, energetiku, dopravu, obranu či IT sektor.

Peniaze, známosti a beztrestnosť

Biznis dokonca začali robiť samotní politici Smeru. Robili to bez škrupúľ, pretože sa mohli spoľahnúť na kľúčových ľudí vo vedení polície a prokuratúry. Spoliehali sa na peniaze, známosti a beztrestnosť.

Kniha Vlastnou hlavou je momentálne v predpredaji za zvýhodnenú cenu, ktorá platí len do jej vydania

Knižná novinka Vlastnou hlavou sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR.

Viac o téme: Kniha Vlastnou hlavou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu