Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Majského ex na súťaži krásy: To je postavička, pozrite!

Jozef Majský Zobraziť galériu (6)
Jozef Majský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ten si vedel ale vybrať! Kontroverzný podnikateľ Jozef Majský (70) je Slovákom dobre známy - pred rokmi bol totiž obžalovaný a neskôr aj odsúdený na 9 rokov v kauze tunelovania nebankoviek. Okrem toho sa jeho meno vždy spájalo aj s krásnymi ženami. V roku 2000 sa jeho druhou manželkou stala - dnes už bývalá politička - Diana Dubovská (43), ktorá sa v mladosti dokonca objavila v súťaži krásy. Pozrite, ako vtedy vyzerala!

Učarovala mu misska! Dnes je známy podnikateľ Jozef Majský starší v dôchodkovom veku, no za svoj život toho stihol naozaj veľa. Vlastnil niekoľko desiatok firiem, bol obvinený a 2-krát odsúdený za vytunelovanie nebankoviek. Za mrežami  sa ocitol niekoľkokrát, po prvý raz v roku 2002. Neskorší súd v roku 2015 mu vymeral trest na 9 rokov, sudca ho však do basy neposlal, a tak si Majský behá po slobode.

Expodnikateľ má štyri deti – s prvou manželkou má synov Jozefa (48), Erika (47) a dcéru Evu (42) a s bývalou družkou Adrianou má syna Juraja (21). Majský sa však ešte raz oženil, a to nečakane v roku 2000, keď si za manželku zobral mladú, iba 26-ročnú Dianu Dubovskú. Tá v roku 1998 za jeho podpory vstúpila do politiky. Po troch rokoch sa však rozviedli. Žiadosť vtedy z basy podal samotný Majský. Na jeseň roku 2004 sa už Diana vydala za Čecha Jana Štrofa, no dnes je už rozvedená aj s ním. 

Počas uplynulého víkendu si  na bývalú druhú manželku Majského zaspomínali v markizáckej Smotánke. Tá totiž priniesla retro zábery spred 25-tich rokov, keď sa Dubovská ako tínedžerka zúčastnila súťaže krásy.

„O titul sa v roku 1991 uchádzala aj 17-ročná a 179 cm vysoká Diana Dubovská. Tá istá Diana Dubovská, ktorá sa neskôr stala poslankyňou NRSR. Ambicióznej miss, ktorá na súťaži nijako neuspela, dopomohol do poslaneckého kresla jej vplyvný, o 27 rokov starší partner a neskôr na krátke 3 roky aj manžel Jozef Majský,“ znel komentár v šoubiznisovej relácii, kde ukázali aj zábery zo spomínanej súťaže krásy. V tej dobe bola Dubovská krásna a sexi blondínka s dokonalou postavou. Po rokoch sa  výrazne zmenila. Hoci štíhla postava jej ostala, blond vlasy vymenila za ryšavé. Pozrite, ako vyzerala vtedy kráska v plavkách!

Diana Dubovská sa v mladosti ako 17-ročná objavila v súťaži krásy. Pozrite na tú postavu...
Zobraziť galériu (6)
Diana Dubovská sa v mladosti ako 17-ročná objavila v súťaži krásy. Pozrite na tú postavu...

 

Viac o téme: Jozef Majský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu