Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Studenkovej faux pas: Takmer prešla policajta!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Nepríjemne chvíle! Aj herečka Zdena Studenková (61) je len obyčajný človek. Presvedčiť sa o tom mohli diváci v utorkovomm Top Star magazíne, kde prezradila, že v minulosti si skoro poriadne zavarila. Takmer totiž prešla policajta. A rovno dvakrát.

Blondínka v akcii! Známa umelkyňa Zdena Studenková je známa svojou otvorenosťou a nehanbí sa ani pred kamerami povedať, čo si naozaj myslí. Dokonca nemá problém prezradiť aj menšie faux pas, ktoré sa jej v minulosti prihodilo. O jedno sa podelila aj v utorkovom jojkárskom Top Star magazíne, kde vyrozprávala jednu zo svojich šoférskych príhod.

Pri bežnej prehliadke ju zastavili policajti a Zdena pribrzdila tak rázne, že jedného z nich takmer prešla. „Myslím si, že nie som zlá šoférka. Som dosť pohotová, až na to, že som skoro raz prešla policajta,“ priznala so smiechom Studenková, ktorá to samozrejme neurobila naschvál. „Dokonca dvakrát sa mi to stalo. Zastavili ma policajti, dala som to tak na tesnotu, to bolo raz, to som si neuvedomila. A keď druhýkrát, tak on tak podskočil a povedal : 'Pani Studenková, vy ste ma už dvakrát skoro prešli.' Bol taký vtipný, chápal, že som prišla dramaticky ako herečka,“ prezradila detaily „incidentu” umelkyňa.

Zároveň priznala, že keď sa dopustí nejakého priestupku, neháda sa s mužmi zákona, ale zaplatí. „Ja sa nehandrkujem. Občas za tie priestupky, čo spravím, treba zaplatiť. Ja sa spýtam, koľko to stojí a zaplatím,“ dodala na záver Studenková, ktorá si z tejto nepríjemnej situácie za volantom ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, dnes sa nad tým už iba zasmeje.

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu