Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Túto mal Kollár aj mŕtvy slovenský milionár: Ukázala nového boháča!

Boris Kollár a Peter Kovarčík - známi slovenskí boháči Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár a Peter Kovarčík - známi slovenskí boháči

BRATISLAVA/PRAHA - Česká herečka Kateřina Brožová (47) je u nás známa nielen zo seriálov. Kedysi totiž randila s boháčom Borisom Kollárom (50) a tancovala aj v Let´s Dance. Multiotecko však nebol jediným zámožným Slovákom v jej živote. Stála aj po boku Petra Kovarčíka (†61), ktorý za záhadných okolností zomrel minulý rok. Blondínka teraz už nejaký čas chodí s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (46), s ktorým sa aj tento týždeň objavila v spoločnosti.

Krásna žena a bohatý muž – to je model, ktorý sa stále opakuje v živote herečky Kateřiny Brožovej. Slovákom môže byť známa, keďže tancovala v Let´s Dance a hrala v seriáloch, ktoré sa dostali aj k našim divákom. 

Navyše, blondínka randila aj so Slovákmi. S Borisom Kollárom prežila polročný románik v roku 2006. Oveľa dlhšie v jej živote figuroval Peter Kovarčík, ktorý sa tiež nemohol sťažovať na nedostatok peňazí. Ich vzťah dokonca začal ešte v dobe, keď bola Kateřina vydatá za iného zámožného podnikateľa, s ktorým má aj dcéru. 


Slovenský milionár, exmilenec známej herečky, náhle zomrel: Smrť v kúpeľni!


Dnes je však už blondínka nejaký ten čas šťastná po boku ďalšieho vplyvného muža. Tento týždeň si vyšla do spoločnosti a partner Jaromír Soukup nechýbal po jej boku.

Ide o majiteľa televízie Barrandov, kde má Brožová vlastnú reláciu. Podľa českých médií je to jeden z najvplyvnejších a najbohatších mediálnych magnátov u našich susedov. Okrem televíznej stanice mu patrí skupina reklamných a mediálnych agentúr a tiež veľké vydavateľstvo. Žeby tento bol už ten pravý? 

 

Viac o téme: Boris KollárKateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu