Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollár v náručí dávnej exmilenky: S touto ženou randil pred 11 rokmi a 7 deťmi!

Boris Kollár sa cez víkend stretol s dávnou milenkou Kateřinou Brožovou. Zobraziť galériu (24)
Boris Kollár sa cez víkend stretol s dávnou milenkou Kateřinou Brožovou. (Zdroj: Jan Zemiar)

ŠAMORÍN - Boris Kollár (51) je známy svojimi krátkodobými známosťami, z ktorých vzišla väčšina jeho detí. Cez víkend sa však stretol so ženou, s ktorou randil ešte predtým, ako mu prischol prívlastok multiotecko. Pred 11 rokmi, keď mal ešte len 3 ratolesti, totiž chodil s českou herečkou Kateřinou Brožovou (49). Pozrite, ako sa zvítali!

Boris Kollár sa na Slovensku okrem bohatstva preslávil predovšetkým svojimi vzťahmi so ženami. Mal ich totiž veľa, boli krátke, no vždy intenzívne - vzišlo z nich totiž jeho 10 detí. Pred 11 rokmi, keď jeho meno ešte nebolo na Slovensku takým pojmom, si známy boháč začal s českou herečkou Kateřinou Brožovou. 

Tá v tom čase hviezdila v markizáckej šou Let's Dance. A na rozdiel od väčšiny Kollárových románikov sa tu hovorilo o reálnom vzťahu, hoci pár tvorili necelý rok. Dokonca sa v ich súvislosti skloňovalo slovo svadba, či v prípade Borisa nie až taká prekvapivá téma - dieťa.

Všetko to však už po pár mesiacoch skončilo. Kateřina tvrdila, že dôvodom bol odlišný názor na život, ale aj jej spor s Helenou Vondráčkovou kvôli muzikálu Hello, Dolly! V tejto kauze totiž milionár za blondínku rokoval. „To je pravda. Nepáčili sa mi jeho niektoré postupy a kroky, ktoré za mňa v tejto veci podnikol,“ povedala vtedy Češka.

Dvojica sa však napriek tomu, zdá sa, nerozišla v zlom. Cez víkend sa totiž v Šamoríne konali prestížne medzinárodné preteky v skoku na koni a okrem Kollára, ktorého dcéra pretekala, to do jazdeckého centra zavialo aj Brožovú. Aj jej dcéra totiž jazdí na koni.

Dávni milenci sa tak po rokoch opäť zišli. A zvítanie to bolo naozaj vrúcne - nešlo totiž len o suchý pozdrav, ale dvojica sa aj objala a vymenila si bozky. Ako vyzeralo ich stretnutie či preteky v skoku na koni, si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Galéria: Kollár v náručí dávnej exmilenky: S touto ženou randil pred 11 rokmi a 7 deťmi!

Viac o téme: Boris KollárKateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu