Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Navždy mladá a krásna Popelka: Šafránková (62) v skutočnosti bojuje s rakovinou!

Libušu Šafránkovú všetci milujú v úlohe Popelky. Zobraziť galériu (5)
Libušu Šafránkovú všetci milujú v úlohe Popelky.

PRAHA - Libuše Šafránková (62) hrala v mnohých filmoch, no v očiach Čechov a Slovákov zostane navždy nesmrteľnou Popelkou, ktorá ani tento rok nebude chýbať na televíznych obrazovkách. V reálnom živote však dvomi národmi milovaná herečka bojuje s ťažkou chorobou. Kvôli rakovine prišla aj o časť pľúc.

Mnohí Slováci si dnes opäť pozrú obľúbenú rozprávku Tri oriešky pre Popolušku s mladou a krásnou Libušou Šafránkovou. Niektorí si však možno spomenú aj na zdravotné problémy herečky, ktoré pred rokom vystrašili všetkých jej fanúšikov. 

Známa Češka sa musela podrobiť operácii, pri ktorej jej odobrali časť pľúc. A neskôr vyšla najavo aj diagnóza. Obavy sa potvrdili, brunetka bojuje s rakovinou. Našťastie, podľa informácií z nemocnice, sa podarilo lekárom vyoperovať nádor celý. 

A nedávno, keď Šafránková získala ocenenie prezidenta Českej republiky, prezradila českému Blesku, že sa cíti výborne. Dokonca už plánuje aj nové pracovné aktivity. „Veľmi ma to ocenenie zaskočilo a cítim, že by som mala ešte niečo poriadne urobiť,” povedala Libuše. „Budúci rok. Nerada by som o tom hovorila, aby som to nezakríkla. No teším sa na to,” dodala. Snáď sa jej to naozaj podarí...

Viac o téme: Libuše Šafránková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu