Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šafránkovej boj s rakovinou: Popelka konečne prehovorila!

Libuše Šafránková Zobraziť galériu (4)
Libuše Šafránková (Zdroj: profimedia.cz)

PRAHA - Koncom roka 2014 si legendárna Popoluška Libuše Šafránková (63) vypočula od lekárov zdrvujúcu správu - na pľúcach jej našli nádor a bohužiaľ išlo o vážny rakovinotvorný typ. Okamžite preto musela absolvovať náročnú operáciu, po ktorej sa nanovo učila dýchať. Doposiaľ známa Češka svoj zdravotný stav nijako nekomentovala. No po roku a pol konečne prehovorila!

Český a slovenský šoubiznis pred rokom a pol šokovala správa o zákernej chorobe herečky Libuše Šafránkovej. Legendárnej Popoluške našli lekári zhubný nádor na pľúcach. Okamžite preto musela podstúpiť náročnú operáciu, po ktorej sa nanovo učila dýchať. 


Legendárna Popelka Šafránková po náročnej operácii: Učí sa dýchať!

Najhoršie obavy Popelky Šafránkovej sa naplnili: Zdrvujúca diagnóza od lekárov!


Známa Češka sa k svojmu zdravotnému stavu doposiaľ nechcela nijako vyjadrovať... No teraz urobila výnimku - pre český denník Blesk po prvýkrát prehovorila a jej slová naozaj tešia. „Je mi veľmi dobre a cítim sa naozaj skvelo. Beriem to ale všetko s obrovskou pokorou, preto nikomu radšej nehovorím, že mi je fajn,“ povedala obľúbená herečka, ktorá ďakuje Bohu za to, že je opäť v poriadku. 

„Pokorne ďakujem tomu hore, ale nikdy neviete. Vesmír je veľmi nevyspytateľný a hravý... Vždy vás môže prekvapiť! A pokiaľ som to všetko zvládla a teraz, keď s vami hovorím, by som veľmi rada poďakovala všetkým, ktorí boli so mnou, mysleli na mňa a držali mi palce. Ľahké to naozaj nebolo,“ netajila Šafránková.

Tá svojich fanúšikov potešila hneď dvakrát - nielen, že je opäť zdravá, ale chce sa vrátiť aj do práce. „No, rada by som... Aspoň mám na to chuť. A veľkú!“ dodala umelkyňa. Držíme palce!

Viac o téme: Libuše Šafránková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu