Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna Popelka bola najprv len milenkou: Vzťah s manželom začal dlhoročnou NEVEROU!

Libuše Šafránková sa do pamäti Čechov a Slovákov zapísala ako legendárna Popoluška. Zobraziť galériu (9)
Libuše Šafránková sa do pamäti Čechov a Slovákov zapísala ako legendárna Popoluška.

PRAHA - Krásná Libuše Šafránková (65), ktorá stvárnila legendárnu Popolušku v rozprávke Tri oriešky pre Popolušku, tvorí stabilný pár s Josefom Abrhámom (79) už dlhých 44 rokov. Málokto však vie, že vtedy 21-ročná herečka bola spočiatku len milenkou. Jej manžel s ňou svoju vtedajšiu partnerku Naďu Urbánkovú (79) podvádzal celé 2 roky.

Napriek tomu, že manželstvo rozprávkovej Popolušky Libuše Šafránovej a Josefa Abrháma patrí k najpevnejším v českom šoubiznise, stojí na základoch nevery. Nie je tajomstvom, že na začiatku ich vzťahu český herec tvoril pár ešte so speváčkou Nadou Urbánkovou. 

Dvojitý život vydržal dávny playboy viezť celé dva roky. A ničnetušiaca Naďa sa o partnerovej nevere dozvedela pomerne potupne - od svojej kaderníčky. „Veľmi som sa zamilovala. Vydržali sme spolu 8 rokov. Nikdy sme sa nevzali, bol to však jeden z najdlhších vzťahov môjho života a z mojej strany učite najsilnejší. Len na ten rozchod nerada spomínam,“ hovorí dnes Urbánková.

S tou herec tvoril pár od roku 1968 až do roku 1976. Zaujímavosťou je, že ten istý rok, ako sa dvojica rozišla, sa Abrhám oženil so Šafránkovou a onedlho po tom sa im narodil syn Josef. Dvojica sa zoznámila v Činoherním klubu.

Vzťah Libuše Šafránkovej a Josefa Abrháma začal dlhoročnou neverou.
Zobraziť galériu (9)
Vzťah Libuše Šafránkovej a Josefa Abrháma začal dlhoročnou neverou.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Libuše ŠafránkováJosef AbrhámTri oriešky pre Popolušku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu