Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trápne chvíle v Teleráne: Roman, čo to trepeš?!

Roman Juraško v Teleráne perlil. Zobraziť galériu (6)
Roman Juraško v Teleráne perlil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Prešľap za všetky drobné! Piatkovú časť markizáckeho Telerána ukončil úsmevný trapas. Nechtiac sa oň postaral ostrieľaný moderátor Roman Juraško (36), ktorému z úst vybehlo doslova niečo nepochopiteľné. Keď sa totiž snažil uviesť sestry Dorotu (33) a Terezu (27) Nvotové, namiesto pokrvného puta zahlásil, že ich spája - a to sa podržte - POHLAVNÉ príbuzenstvo. Čože?!

Koniec náročného pracovného týždňa sa často odzrkadlí aj na našich reakciách či správaní. Na to zrejme tentokrát doplatil aj ostrieľaný moderátor Roman Juraško. V priamom prenose rannej šou Teleráno si totiž vyrobil úsmevný trapas, na ktorom sa ešte dlho smial aj on sám. Trepol skrátka poriadnu blbosť. 

Keď sa totiž známy markizák snažil v relácii uviesť sestry Dorotu a Terezu Nvotové, namiesto pokrvného príbuzenstva, zahlásil, že ich spája... Ach jaj. „Zároveň vás spája okrem pohlavného príbuzenstva, samozrejme aj...“ povedal Roman pred kamerami. Nad tým sa okamžite pozastavili nielen pozvané dievčatá, ale aj jeho moderátorská kolegyňa. 

„Počkaj, to nedáva zmysel, že pohlavné príbuzenstvo... Ale pohlavie tam bolo,“ splietal Juraško v priamom prenose. Trápnu situáciu sa okamžite snažil zahovoriť a pokračoval vo svojom monológu ďalej. No keď si na vtipný moment o chvíľu spomenul opäť, smiech už nedokázal udržať.  

Video: Trápny moment Romana Juraška v Teleráne

Teleráno trapas

Viac o téme: Roman JuraškoTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu