Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poriadne dusno v Markíze: Toto si nemal dovoliť!

Matthias Settele vyvodí zo situácie v Teleráne dôsledky. Zobraziť galériu (6)
Matthias Settele vyvodí zo situácie v Teleráne dôsledky.

BRATISLAVA - Nerozmýšľal?! Televízia Markíza už dlhé roky ponúka divákom ranné vysielanie, ktoré im má spríjemniť prvé chvíle nového dňa. Utorkové Teleráno ale mnohých poriadne šokovalo. To, čo si v živom vysielaní dovolil kuchár Ľubomír Herko (36), nemá obdoby. Kompetentní nám prezradili, že za svoje správanie bude niesť následky.

Poplach v Markíze! Utorkové Teleráno poriadne zamotalo hlavy nielen divákom, ale hlavne vedeniu televízie v Záhorskej Bystrici. To, čo sa odohralo na obrazovke, totiž prekračuje asi všetky medze.

Kuchár Ľubomír Herko chodí do ranného vysielania už roky a mal by byť úplne oboznámený s tým, ako to tam chodí. Každý z pravidelných účinkujúcich už predsa vie, že v zábere sa môže ocitnúť naozaj hocikedy. Pokiaľ moderátori s iným hosťom nepreberajú maximálne závažnú tému, oko kamery môže zabrať hocikoho, kto je v tom momente v štúdiu prítomný.  

To sa stalo aj v utorok. Počas rozhovoru s kostýmovou výtvarníčkou zablúdil kameraman aj do kuchynského kútika... a divákom sa naskytol šokujúci pohľad. Herko si totiž kreditnou kartou upravoval kôpku bieleho prášku, vedľa ktorého mal položenú zrolovanú bankovku. V tom momente to teda vyzeralo ako prenos z drogového brlohu.

Hoci v štúdiu sa reálne drogy nenachádzali, už samotné napodobňovanie ich užívania poriadne naštartovalo vedenie Markízy. Kuchár totiž svojím konaním vrhol zlé svetlo na celú televíziu. Počas celého dňa tak bolo v Záhorskej Bystrici poriadne dusno. „Považujeme to za absolútne nevhodný „vtip”, ktorý nemá v takejto relácii čo robiť. V rámci televízie z toho vyvodíme dôsledky,” prezradila nám hovorkyňa Tatiana Tóthová, keď sme sa na incident informovali. 

 

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu