Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásna slovenská Miss: Dva mesiace po pôrode opäť ako bohyňa!

Veronika Husárová dva mesiace po pôrode. Zobraziť galériu (5)
Veronika Husárová dva mesiace po pôrode. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Prekvapila! Veronika Husárová (28), ktorá sa v roku 2007 stala najkrajšou Slovenkou, si už dva mesiace vychutnáva materské povinnosti. Koncom augusta totiž porodila svojho prvého potomka, ktorému spolu s manželom Jurajom (29) dali meno Alex. Pred pár dňami sa známa kráska objavila na spoločenskom podujatí a všetkých prítomných prekvapila svojou top postavičkou. Po tehotenských kilách navyše už niet ani stopy. Pozrite, ako jej to pristalo.

Znova je vo forme! Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová sa naposledy v spoločnosti ukázala ešte s tehotenským bruškom na voľbe tohtoročnej kráľovnej krásy v bratislavskej Inchebe a na následnej afterpárty. Koncom augusta však priviedla na svet svojho prvorodeného syna Alexa a odvtedy sa venovala iba jemu a manželovi Jurajovi, ktorého si vzala minulý rok v apríli.

Dva mesiace po pôrode sa však rozhodla na chvíľu materské povinnosti odložiť bokom a vyrazila si s kamarátmi do spoločnosti. Nenechala si ujsť charitatívne baletné predstavenie. V Slovenskom národnom divadle sa objavila v čiernych minišatách a v poriadne vysokých podpätkoch. Napriek tomu, že šaty boli voľnejšie, aj tak bolo vidieť, že popôrodné kilá sú preč a Veronika znova vyzerá ako bohyňa.

Dokonalý styling dotvorila nádhernou, jemne zvlnenou dlhou hrivou, decentným líčením a krásnym úsmevom. Ako sa zdá, Veronika je zjavne šťastná a spokojná, čo sa odráža aj na jej výzore. Treba povedať, že  v ten večer doslova žiarila a veľmi jej to pristalo. Čo poviete? Hlasujte v ankete pod článkom.

Veronika Husárová dva mesiace po pôrode vyzerá opäť ako bohyňa.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Husárová dva mesiace po pôrode vyzerá opäť ako bohyňa.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Veronika Husárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu