Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritná mama - rekordérka: Rodila doma, FOTO po pôrode vyráža dych!

Teyana Taylor je sympatická mladá mamina. Zobraziť galériu (6)
Teyana Taylor je sympatická mladá mamina. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To snáď nie je možné! Teyana Taylor (25), ktorá sa živí ako herečka, speváčka, či modelka, sa pred pár dňami stala mamičkou. Svoje prvé dieťa priviedla na svet za asistencie sunúbenca, basketbalistu Imana Shumperta (25). Bábätko sa totiž vypýtalo von z bruška o čosi skôr a narodilo sa ešte pred tým, než športovec stihol dopraviť tmavovlásku do nemocnice. Domáci pôrod však nie je jediným dôvodom pre to, aby bola umelkyňa raritou. Dosť prekvapivý je tiež pohľad na jej telo. Aha!

Teyana Taylor u nás síce nie je príliš známa, no v Amerike ju poznajú ako všestranne nadanú umelkyňu. V minulosti si ju napríklad ako tanečníčku vybral do svojho klipu raper Jay-Z, účinkovala tiež ako porotkyňa v televíznych súťažiach. Viackrát bolo súčasťou fashion weeku, kde predvádzala svoje krivky, realizovala sa aj pred kamerami a za mikorfónom. 

V týchto dňoch však sympatická tmavovláska odsunula pracovné povinnosti na vedľajšiu koľaj a naplno si užíva najkrajšie obdobie v živote každej ženy. Pred pár dňami totiž priviedla na svet dcérku Iman Taylu, ktorá sa narodila skôr, než bol termín pôrodu. „Prišla ako veľké prekvapenie pre všetkých. Ani som poriadne nevedela, že rodím, kým som nezacítila jej hlavičku. Môj snúbenec sa zahral na doktora a ona prišla na tento svet vďaka jeho rukám,” poznamenala krátko po pôrode Teyana. 

Krátko na to sa prostredníctvom sociálnych sietí pochválila fotkou dcérky, pridala aj záber svojho tela. Pri pohľade naň zbledne závisťou nejedna žena. Štíhla brunetka totiž vôbec nepôsobí dojmom, že bola donedávna tehotná. Svoju líniu si totiž prísne strážila aj v čase radostného očakávania.

Teyana Taylor, Iman Shumpert
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Teyana TaylorIman Shumpert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu