Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tajomstvo slovenského komika odhalené: Jeho žena je tehotná... A už o chvíľu rodí!

René Štúr a jeho partnerka Zuzka žiaria šťastím. Už čoskoro sa im totiž narodí dieťatko. Zobraziť galériu (27)
René Štúr a jeho partnerka Zuzka žiaria šťastím. Už čoskoro sa im totiž narodí dieťatko. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Oneskorený vianočný darček! Presne ten dostane po tohtoročných sviatkoch slovenský komik René Štúr (40). Herec, ktorého Slováci poznajú ako rómskeho robotníka Gejzu z jojkárskeho Paneláku, sa totiž už o dva mesiace stane otcom. Ako sa nám podarilo zistiť, bábätko by sa malo narodiť začiatkom roka.

V jednom z bratislavských hotelov sa v pondelok konala charitatívna dražba umeleckých diel na podporu detského kardiocentra. Peknú myšlienku prišlo podporiť mnoho známych osobností slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj herec René Štúr.

A komik, ktorého si Slováci obľúbili vďaka postave rómskeho robotníka Gejzu v seriáli Panelák, odhalil v spoločnosti sladké tajomstvo. To sa mu doposiaľ darilo úspešne skrývať, no dnes už stačí jediný pohľad a každému je hneď jasné, ktorá bije. S partnerkou Zuzkou totiž čakajú bábätko. 

Podľa našich informácií by sa dieťatko malo vypýtať na svet už v úvode roka. „Malo by prísť na svet koncom januára a veľmi sa tešíme,“ povedal pre topky.sk Štúr, ktorý tiež prezradil, že by to mala byť dcérka. Meno však doposiaľ vybraté nemajú. 

„Tvrdo bojujeme ešte o mene. Tak v podstate nám to je jedno, hlavne aby bolo zdravučké. To je najviac. Ale chceme, aby malo pekné meno, jasné,“ uviedol umelec. Kým ho však vyberú, bábätko volajú milou prezývkou. „Zatiaľ je to fazuľka,“ priznal René. Okrem mena však majú budúci rodičia úplne všetko prichystané, už len aby prišiel ten vysnívaný deň D. „Už len čakáme, kedy melónik dozrie a tešíme sa naňho,“ priznal nedočkavý otecko. 

Komik René Štúr žiari šťastím - s partnerkou Zuzkou totiž čaká bábätko.
Zobraziť galériu (27)
Komik René Štúr žiari šťastím - s partnerkou Zuzkou totiž čaká bábätko.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: René Štúr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu