Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najstaršie Bondovo dievča dráždi aj oblečené: Agent 007 by bol paf... A nielen on!

Monica Bellucci je atraktívna žena, ktorá ani po rokoch nestráca nič zo svojho šarmu. Zobraziť galériu (9)
Monica Bellucci je atraktívna žena, ktorá ani po rokoch nestráca nič zo svojho šarmu.

MEXIKO - Chlapi ju obdivujú, ženy blednú závisťou! Herečka Monica Bellucci (51) bola vždy stelesnením ženskosti a zmyselnosti. Hoci ustáť pribúdajdúce roky nie je vôbec jednoduché, ona ani v zrelom veku nestráca nič zo svojho šarmu. Pravidelne to potvrdzuje nielen pred kamerami, ale aj na stránkach rôznych magazínov. Krásna Talianka, ktorá účinkuje v najnovšej bondovke, ozdobila aj aktuálne vydanie časopisu Esquire. Pred objektívom fotografa síce pózovala oblečená, no aj napriek tomu bola neskutočne sexi.

Monica Bellucci už nepatrí k najmladším herečkám, no pred kamerami ešte stále dokáže narobiť celkom slušný rozruch. Vedomí si toho boli aj tvorcovia najnovšej bondovky s názvom Spectre, ktorí ju do filmu obsadili. „Nikdy som nesnívala o tom, aby som bola Bondovým dievčaťom. Keby ma v minulosi oslovili, tak by som bola určite nadšená, ale stať sa v 50-tke Bondovou Lady je ten najkrajší kompliment,” povedala v rozhovore pre Marie Claire na margo toho nestarnúca kráska.


Pozrite si tiež: Polonahé vychrtliny sa môžu schovať: Prichádza najnovšia Bondgirl, s 50-tkou na krku stále sexi


Že Monica ešte nepatrí do starého železa, pravidelne potvrdzuje na stránkach rôznych magazínov. Naposledy pózovala pre mexické vydanie časopisu Esquire. Pred fotografom sa herečka predviedla v dráždivých outfitoch, v ktorých by poplietla hlavu nielen samotnému agentovi. Súhlasíte, páni?!

Herečka Monica Bellucci je stále rovnako sexi ako v minulosti.
Zobraziť galériu (9)
Herečka Monica Bellucci je stále rovnako sexi ako v minulosti.

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu