Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nádherná Slovenka z Paneláku sa vydala: Svadba po niekoľkých mesiacoch!

Svadba Gabriely Marcinkovej a Martina Zobraziť galériu (6)
Svadba Gabriely Marcinkovej a Martina "Lyncha" Mihalčína sa konala v kostole v rodnom Prešove. (Zdroj: Ján Štofka)

PREŠOV - Slovenská herečka Gabriela Marcinková a líder kapely Heľenine oči Martin "Lynch" Mihalčín sa po niekoľkých mesiacoch randenia zosobášili. Svadba sa konala počas uplynulého víkendu v Prešove.

Svoj zväzok spečatili v kostole v rodnom meste. Gabika pútala pozornosť v nádherných klasických bielych šatách, v ktorých vynikla jej slovanská krása. 

„Ďakujeme všetkým svadobným hosťom, lebo boli úžasní a podarilo sa im vytvoriť takú atmosféru, o ktorej asi sníva každý novomanželský pár. Veľmi sme si užili obidva svadobné dni, splnili sa nám predstavy o svadbe v štýle garden party,“ povedala v mene oboch mladomanželov šťastná nevesta. Ďalšiu oslavu pre priateľov chystajú aj v Bratislave. 

Gabika je známa zo seriálu Panelák a momentálne ju môžeme vidieť v seriáli Doktor Martin na RTVS, kde hrá mierne „strelenú“ sestričku Irenu. Hrala tiež v rôznych zahraničných koprodukciach a jej šarm ocenila napríklad aj americká stránka, ktorá zaradila mladú Slovenku do stovky najkrajších žien roku 2012. O svadbe ako prvý informoval denník Korzár.

Viac o téme: Gabriela MarcinkováMartin Mihalčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu