Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšia slovenská herečka prekvapila: Každý deň má zo seba komplexy!

Gabriela Marcinková Zobraziť galériu (7)
Gabriela Marcinková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto by na ňu nikto nepovedal! Slovenská herečka Gabriela Marcinková (29) bola v roku 2012 zaradená medzi 100 najkrajších žien sveta. Niet sa však čomu čudovať. Disponuje totiž nielen peknou prirodzenou tvárou, ale aj postavičkou ako lusk. O to prekvapivejšie bolo zistenie, že i táto „chodiaca dokonalosť“, má zo seba komplexy. A dokonca permanentné!

Gabika Marcinková

Gabriela Marcinková je známa slovenská herečka, ktorej sa podarilo preraziť aj v zahraničí. Zaujala tam svojím talentom, no a predovšetkým aj nádherným zovňajškom, ktorý v roku 2012 ocenila istá americká stránka a zaradila ju medzi 100 najkrajších žien sveta. Brunetka v tomto rebríčku dokonca predbehla aj herečku Scarlett Johansson či modelku Doutzen Kroes.

Keď sme túto sympatickú umelkyňu stretli na nedávnej premiére nového markizáckeho seriálu s názvom Milenky, nedalo nám preto neopýtať sa, či aj svetovo krásna žena, má niekedy zo seba komplexy. „Áno, veľmi často, denne. Mám zo seba komplexy denne,“ prekvapila nás svojou odpoveďou Marcinková.

„Je super, že sú ľudia, ktorým sa páčim, a to konkrétne môj manžel, moji rodičia a párkrát mi povedia, že sa im páčim, čo je od nich veľmi milé a vtedy sa cítim chvíľu lepšie,“ dodala s úsmevom. Nuž, ako vidieť, nielen šarm a herecké nadanie, ale aj prirodzená skromnosť je Gabikinou ďalšou silnou stránkou. A u nás má za to veľký palec hore! Viac sa dozviete vo videu vyššie. 

Hoci na to nevyzerá, aj táto svetovo krásna žena - herečka Gabika Marcinková, má zo seba komplexy.
Zobraziť galériu (7)
Hoci na to nevyzerá, aj táto svetovo krásna žena - herečka Gabika Marcinková, má zo seba komplexy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Gabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu