Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známa Slovenka na zábere spred 25 rokov: Dnes vyzerá lepšie ako kedysi!

Alena Heribanová pred 25 rokmi. Zobraziť galériu (8)
Alena Heribanová pred 25 rokmi.

BRATISLAVA – Čím staršia, tým krajšia! Pri pohľade na známu moderátorku Alenu Heribanovú by len málokto uhádol jej vek. Vo svojich 60-tich rokoch totiž vyzerá fantasticky. Brunetka zreje do krásy, o čom svedčí aj titulná fotografia slovenského časopisu spred 25 rokov. Obľúbená tvár verejnoprávnej televízie na nej pózuje aj s dcérami Tamarou a Barbarou.

Alena Heribanová má za sebou už vyše 35-ročnú televíznu kariéru. Divákom sa prihovárala ako hlásateľka, no pôsobila aj ako moderátorka verejnoprávnej televízie. Dnes, vo svojich 60-tich rokoch vždy usmiata brunetka vyzerá snáď ešte lepšie ako za mlada.  

O tom, že Heribanová zreje do krásy, svedčí aj záber spred 25 rokov, kde pózuje so svojimi dcérami Tamarou a Barborou. A práve druhá menovaná si pred pár dňami zverejnila titulnú fotografiu starého časopisu na sociálnej sieti a zaspomínala si tak na svoje detstvo.

„Človek sa vždy poteší, keď naďabí na niečo tak bizarné ako je 25-ročné staré číslo Slovenky. O to viac, keď je hlavným protagonistom,“ napísala k snímke Barbara, ktorú starý záber zjavne pobavil. Treba povedať, že dodnes to pristane nielen známej moderátorke, ale aj obom jej dcéram, z ktorých vyrástli krásne mladé dámy. 

Alena Heribanová so svojimi dcérami na titulke časopisu spred 25 rokov.
Zobraziť galériu (8)
Alena Heribanová so svojimi dcérami na titulke časopisu spred 25 rokov.

Viac o téme: Alena Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu