Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Kráska (21) prišla na skúšky do TV v odvážnom outfite: Ukázala TO a získala prácu snov

Enki to pri moderovaní veľmi nejde, ale oblečenie to vyváži. Zobraziť galériu (2)
Enki to pri moderovaní veľmi nejde, ale oblečenie to vyváži. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ak by ste sa chceli stať televíznymi moderátorkami v Albánsku, mali by ste byť veru veľmi vynachádzavé. V dnešnej dobe sa dievčatá o túto pozíciu doslova bijú, takže treba zodpovedným ľuďom ukázať, ako veľmi o toto miesto stojíte. Dôkazom sú aj kamerové skúšky mladej študentky, ktorá sa rozhodla zapôsobiť veľmi odvážnym oblečením. Aj keď je to pre mnohých nepochopiteľné, vďaka nemu sa jej splnil sen.

FOTO Sexi kráska zo škandalózneho žrebovania Lota: Nad touto samicou diváci slintajú

Enki Bracajová prišla na konkurz pre albánsky spravodajský kanál Zjarr odetá v sačku krémovej farby a pred kamery sa posadila s rozhalenými prednými dielmi tak, že jej z neho vykúkali časti poprsia. Všetkým bolo hneď jasné, že pod týmto kúskom oblečenia je nahá, ale zjavne to nikomu neprekážalo, pretože sa jej po bizarnom vystúpení podarilo odísť s kontraktom.

"Väčšina súhlasí s tým, že jej štýl prezentácie je trochu nevhodný, ale pracujeme na tom a úprimne, nezdá sa, že by jej to bolo na škodu pri sledovanosti," uviedol hovorca televízneho kanála.

VIDEO Kráska (21) prišla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Enki senzáciu opísala, ako "spôsob upútať na seba pozornosť v konkurenčnom odvetví". "Bolo jasné, že keď som to chcela dokázať, musela som byť odvážna a ponúknuť niečo iné. Overila som si to najskôr u rodičov a keď som zistila, že ma podporili v mojom rozhodnutí, nebol pre mňa problém ísť do toho," prezradila tmavovláska.

Ako sa napokon ukázalo, Enki sa stala diváckym hitom. "Jednoducho som našla spôsob, ako zabezpečiť, že môj kanál dosiahne najlepšiu sledovanosť," pochválila sa dievčina, ktorá však bude musieť na svojom moderátorskom prejave ešte riadne popracovať.

Viac o téme: TelevíziaAlbánskoEnki BracajZjarr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu