Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Po šokujúcom rozvode v našom šoubiznise zvrat: Ľudia neveria vlastným očiam!

Petra Marko sa so svojím manželom Martinom rozviedla minulý rok v decembri. Zobraziť galériu (4)
Petra Marko sa so svojím manželom Martinom rozviedla minulý rok v decembri.

BRATISLAVA - Opäť spolu?! Petru Marko (33) poznajú Slováci vďaka účinkovaniu v markizáckom Let's dance. V šou, ale aj doma jej v tom období bol oporou manžel Martin. Koncom minulého roka sa ale dvojica po 8 rokoch nečakane rozviedla. Dôvodom rozchodu bola podnikateľkina nová láska. Najnovšie však bývalých životných partnerov opäť veľmi často vídať bok po boku.

Petra Marko sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej šou Let's Dance. V tom období po tmavovláskinom boku stál ešte manžel Martin. No hoci dvojica navonok pôsobila ako harmonický pár a brunetka partnera označovala za svoju výhru v športke, koncom minulého roka prišiel šokujúci rozvod. 


Petra Marko z Let's Dance rozvedená: Kvôli TOMUTO mužovi zahodila 8-ročné manželstvo! 


Za krachom Petrinho vzťahu mal stáť charizmatický Portugalčan André, ktorého podnikateľka spoznala počas štúdia na americkom Harvarde. Ich počiatočné sympatie však prerástli až do takej roviny, že sa Slovenka rozhodla kvôli nemu ukončiť 8-ročné manželstvo. „Vzťah s Andrém ma absolútne zaskočil. S bývalým manželom sme mali fantastický a harmonický vzťah. Je to skvelý človek a dúfam, že napriek rozvodu zostaneme priateľmi,“ povedala nám vtedy Marko. 

No v poslednom období to vyzerá, akoby si expartneri k sebe opäť hľadali cestu. Dvojicu totiž čoraz častejšie vídať spolu a pri pohľade na nich by skutočne len málokto tipoval, že len pred pár mesiacmi prešli rozchodom kvôli inému mužovi. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Petru, nech nám prezradí, či sa opäť vrátila k bývalému manželovi.

No podľa nej už nie sú nič viac ako kamaráti. „S Martinkom mám skvelý vzťah. Keď nás ľudia stretnú v meste, je to zrejme pre nich mätúce. My však nevidíme dôvod, prečo sa nepriateliť,“ prezradila pre topky.sk majiteľka umeleckej agentúry. Ona a jej niekdajšia láska vraj majú už dlhší čas iných partnerov. „Obaja sme šťastne zadaní už vyše roka,“ netají podnikateľka. No nechajme sa prekvapiť, či rozvedené manželstvo naozaj zostane len pri priateľstve... Hovorí sa totiž, že stará láska nehrdzavie. 

Viac o téme: Petra Marko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu