Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Konečne! Celeste Buckingham prvýkrát priznala nového frajera...

Celeste Buckingham prvýkrát otvorene priznala, kto je jej láskou. Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham prvýkrát otvorene priznala, kto je jej láskou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Zamilovaná až po uši! Nie je žiadnym tajomstvom, že Celeste Buckingham (20) je zadaná. Má priateľa, no jeho meno bolo doposiaľ verejným tajomstvom. Po tmavovláskinom boku už dlhší čas stojí jej zverenec zo speváckej šou X Factor Matěj Vávra (23). Speváčka to však nikdy verejne nepotvrdila. Teda až doteraz - pre Topky.sk všetko priznala.

Už dlho sa pošuškávalo, že po boku Celeste Buckingham stojí nový muž. Všetko nasvedčovalo tomu, že ide o speváčkinho zverenca z jojkárskeho šou X Factor Matěja Vávru, no tmavovláska túto informáciu doposiaľ nepotvrdila. O svojom vyvolenom hovorila vždy len v hádankách a nič konkrétnejšie nechcela prezradiť. 


Celeste Buckingham o novom frajerovi... Kvôli nemu odkopla Haricha! 


V poslednom období sa však informácia, kto je jej partnerom stala už akýmsi verejným tajomstvom... A nedávno pre Topky.sk umelkyňa aj prvýkrát otvorene všetko priznala. „Už je to verejné, on tu dokonca niekde sedí s pohárom vína. Matěj Vávra je môj priateľ a sme do seba strašne zamilovaní a dúfam, že nám to vydrží. Uvidíme ešte, ako to bude, lebo človek nikdy nevie dopredu povedať, ale som šťastná, spokojná,“ povedala nám Celeste. 

Bývalá superstaristka vraj celý život chodila len s muzikantmi, nie je preto ničím výnimočným, že aj tentoraz ulovila muža z rovnakej brandže. „Všetci moji priatelia mali niečo spoločné s hudbou. Keďže som aj ja speváčka, tak si s nimi oveľa viac rozumiem, ako keby som chodila s niekým, kto to nerobí. Síce nie som proti, ale zatiaľ som sa vždy zamilovala do hudobníka,“ prezradila nám Buckingham, ktorá v minulosti chodila s kolegom z hudobnej šou Martinom Harichom a na strednej tvorila pár s Američanom. 

No rozhodne nie je typ, ktorý by skončil jeden vzťah a hneď sa hrnul do ďalšieho. Priznáva však, že občas sa srdcu jednoducho nedá rozkázať. „Neutekám od jedného vzťahu do druhého, ale skrátka som mladá a tie vzťahy sa končia preto, lebo vyčerpali nejaký ten svoj čas a láska sa stratila. Ale stále si vážim tých bývalých a voláme si a sme kamaráti a s každým som ukončila vzťah slušne. Nie som taká bývalá, ktorá sa háda a žiarli. Nie som žiarlivý typ,“ dodala hudobná hviezda, ktorá svojim ex želá všetko len to najlepšie. 

Celeste Buckingham je do svojho frajera Matěja Vávru (vpravo) zamilovaná až po uši.
Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham je do svojho frajera Matěja Vávru (vpravo) zamilovaná až po uši.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: SuperStarCeleste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu