Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce odhalenie Celeste Buckingham: Neuveríte, čo skrýva pod tričkom!

Celeste Buckingham sa v spoločnosti vždy objavuje nahodená ako pravá dáma. No v pondelok odhalila svoju divokejšiu stránku. Zobraziť galériu (20)
Celeste Buckingham sa v spoločnosti vždy objavuje nahodená ako pravá dáma. No v pondelok odhalila svoju divokejšiu stránku. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - To vážne?! Celeste Buckingham (20) spoznalo Slovensko, keď mala speváčka len 15 rokov. No už zďaleka nie je tým malým dievčatkom, ktoré pred rokmi zažiarilo v speváckej šou SuperStar. V pondelok večer sa totiž konala párty speváckeho projektu a tmavovláska odhalila svoju poriadne divokú stránku - pod tričkom totiž skrýva 7 tetovaní. Veď pozrite sami!

V pondelok večer sa v jednom z bratislavských podnikov na nábreží Dunaja konala párty markizáckej šou SuperStar. Okrem porotcov a nového moderátora Martina Pyca Rauscha, sa v spoločnosti objavili aj mnohí bývalí účastníci speváckeho projektu. Medzi nimi nechýbala ani úspešná Celeste Buckingham, ktorá si počas večera strihla aj menší koncert. 

No hoci hudobníčka v spoločnosti pôsobí vždy ako pravá dáma, pod elegantným oblečením skrýva poriadne divokého ducha. Na pondelkovej akcii sa nám o tom podarilo presvedčiť. Speváčka nám totiž ukázala svoj chrbát a pohľad naň bol skutočne šokujúci – celý je totiž potetovaný. „Mám ich dokopy 7, len väčšina je na chrbte, tak ich nevidno, iba toto jediné na ruke,“ prezradila nám Celeste. 

Tetovania ale vraj nie sú len akýmsi úletom, nad ich zhotovením rozmýšľala dlhé roky. Ja som ich už dávno chcela, ale bola som príliš mladá a nemala som na to vlastné peniaze a rodičia mi povedali, nech si počkám, kým budem dospelá. A mali pravdu a počkala som si. Takže už roky som mala kerky naplánované a posledný rok a pol si ich postupne dávam robiť,“ povedala tmavovláska. 

Každý obrázok je vraj akousi spomienkou na človeka, ktorý je pre umelkyňu dôležitý. „Na ruke je pre sestru, pištoľ a ruže na chrbte sú pre veľmi zlatého kamaráta, ktorého poznám od detstva, ďalšie je pre mamu a pre priateľa. Nie je tam vytetované jeho meno, ale vždy to má nejaký význam. Každá kerka je pre človeka, ktorý mal na mňa obrovský vplyv,“ vysvetlila nám Buckingham, ktorá je presvedčená, že toto rozhodnutie v budúcnosti ľutovať nebude. 

V žiadnom prípade. Ja som nad tým strašne dlho rozmýšľala, takže určite nie. Jedine toto na ruke je vidno a ostatné som si dala tam, kde to vidno nie je, takže aj keď budem staršia a keby mi to vadilo, tak to zakryjem oblečením a nemusím riešiť, že to tam vôbec je,“ dodala bývalá superstaristka. A už má vraj naplánovanú ďalšiu ozdobu svojho tela, ale ešte nechce prezradiť, akú konkrétne. Tak sa teda nechajme prekvapiť. 

Celeste Buckingham má sedem tetovaní.
Zobraziť galériu (20)
Celeste Buckingham má sedem tetovaní.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: SuperStarCeleste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu