Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čo sa jej preboha stalo?! Telo tínedžerky (19) pokrývajú tmavé fľaky a nikdy nezmiznú

Ciera je so svojím stavom vyrovnaná Zobraziť galériu (3)
Ciera je so svojím stavom vyrovnaná (Zdroj: profimedia.sk)

RICHFIELD - Devätnásťročná Američanka, ktorá trpí veľmi zriedkavou kožnou poruchou, sa naučila milovať svoje telo napriek tomu, že okolie jej dáva poriadne zabrať. Nechutné a urážlivé komentáre na jej adresu sa stali priam pravidlom, dokonca ich počúva aj od malých detí.

Ciera Swaringenová zo Severnej Karolíny už od narodenia trpí kongenitálnym melanocytárnym névom, čo znamená, že jej telo pokrývajú veľké materské znamienka. Najväčšie z nich sa tiahne od stehna až po pupok.

Čo sa jej preboha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Krásna matka (†33) si našla znamienko: Rakovina a do roka smrť

Kvôli svojmu výzoru dievčina zažila veľa trápenia. Odmalička je terčom šikany, krutých poznámok a znechutených pohľadov. "Pamätám si, ako som jedného dňa nastupovala do školského autobusu a jeden malý chlapec na mňa zakričal "fľakatý pes". Najviac posmeškov prichádza práve od chalanov. Hovoria mi, že vyzerám ako špinavá, že nech sa idem umyť," hovorí. Postupom času sa Ciera naučila negatívne komentáre si nevšímať. Ľudia na ňu zízajú len preto, že nie sú zvyknutí vidieť človeka s takým stavom.

Čo sa jej preboha
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

S obrím névusom sa narodí zhruba jedno z každých 500 tisíc detí. Materské znamienka sa dajú samozrejme chirurgicky odstrániť, nie však v prípade Ciery. Jej to však nevadí, akurát musí dbať na zvýšenú opatrnosť na slnku, pretože jej hrozí vyššia pravdepodobnosť vzniku rakoviny kože. "Som hrdá na to, že som iná. Každý z nás má v sebe niečo nezvyčajné, či už navonok, alebo vo vnútri," dodala.

Viac o téme: Znamienka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu