Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Drobová sa nehanbí: Neuveríte, ako vyzerá bez mejkapu!

Riaditeľka Fashion Tv Gabriela Drobová Zobraziť galériu (9)
Riaditeľka Fashion Tv Gabriela Drobová

BRATISLAVA – Toto je jej pravá tvár! Riaditeľku módnej televízie Fashion Tv Gabrielu Dobovú (40) poznajú diváci vždy dokonale upravenú. V súkromí však nemá problém chodiť aj bez nánosu líčidiel. Blondínka dokonca pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je bez mejkapu. Pozrite, takto ste ju ešte nikdy nevideli!


Drobovej telo v plavkách: Tá teda vie pózovať!

Párty plná sexi tiel: Kráska ukázala nohavičky, vyzývavá Drobová podprsenku!


Riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová, ktorá dlhé roky pôsobila v televízii Markíza na poste hlavnej dramaturgičky a mala pod palcom najväčšie šou tej doby, je Slovákom bezpochyby dobre známa. Úspešná blondínka bola neprehliadnuteľnou súčasťou snáď každého večierka nielen vďaka svojmu  temperamentu, ale  najmä dokonalému stylingu. Upravené vlasy i mejkap sú u nej na verejnosti vždy samozrejmosťou.

V súkromí si však pomerne čerstvá štyridsiatnička od líčenia rada oddýchne. Dôkazom je aj fotografia, ktorú pridala na sociálnu sieť. Vôbec sa nehanbila odfotiť bez mejkapu a s vlasmi po domácky stiahnutými do chvosta.

Mnohých fanúšikov určite milo prekvapila, že takýto záber vôbec zverejnila. Väčšina kamarátov však v komentároch tvrdila, že neuveriteľne omladla. Gabriele evidentne prospieva harmonický vzťah, ktorý má s podnikateľom Karolom Rumanom. 

Gabriela Drobová bez mejkapu.
Zobraziť galériu (9)
Gabriela Drobová bez mejkapu.

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu