Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na bratislavskom červenom koberci sa ukazovali prsia: Exotické aj slovenské - len čudne opálené!

Biele šaty odhalili bujný dekolt novej tváre Fashion TV Dominiky Ducovej. Hlboký výstrih moderátorky Lenky Vacvalovej zas ukázal jej čudne opálené prednosti. Zobraziť galériu (41)
Biele šaty odhalili bujný dekolt novej tváre Fashion TV Dominiky Ducovej. Hlboký výstrih moderátorky Lenky Vacvalovej zas ukázal jej čudne opálené prednosti. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - To bol ale pohľad! V centre Bratislavy sa pred pár dňami konala párty, ktorú organizovala Fashion TV pri príležitosti oznámenia mena novej tváre módnej televízie. Tou sa stala exotická kráska Dominika Ngo Ducová (18). Tmavovláska s ázijskými koreňmi žiarila počas večera v bielej róbe s obrovským výstrihom. Ten toho v istých momentoch odhaľoval viac než dosť. A pohľady pútali aj prednosti moderátorky Lenky Vacvalovej (26). V šatách s hlbokým dekoltom totiž ukázala neopálené časti svojich vnád.

Pred pár dňami sa na terase jedného z luxusných hotelov v centre Bratislavy konala Fashion Sparkling party. Tú zorganizovala módna televízia Fashion TV, pri príležitosti predstavenia svojej novej moderátorky. Tou sa stala exotická kráska Dominika Ngo Ducová, ktorá spomedzi trojice finalistiek zabodovala u Slovákov najviac. 

Zaujímalo nás preto, ako je s novou posilou vo svojej televízii spokojná riaditeľka Gabriela Drobová. „Ja by som bola spokojná a šťastná s ktoroukoľvek z nich. Pre mňa bol najväčší problém, že som to vedela 17 dní a musela som byť ticho a nechcela som sa s nimi stretávať, aby som sa neprezradila (hlasovanie skončilo koncom augusta, pozn.red.),“ povedala pre topky.sk blondínka. Sama vraj favoritku nemala. „Medzi týmito tromi to bolo absolútne vyrovnané. Aj preto som to urobila tak, že sa hlasovalo, aby som o tom nemusela rozhodovať ja,“ prezradila.

No a práve tmavovlasá víťazka bola najväčšou hviezdou večera. Žiarila v bielych šatách s dlhou sukňou a poriadne rafinovaným výstrihom. Ten toho odhalil viac než dosť. Stačil len jemný predklon mladučkej krásky alebo pohľad zboku a hneď sa všetkým prítomným naskytol exkluzívny pohľad na jej bujné vnady. 

Výstrih zradil aj moderátorku Fashion TV pre Českú republiku, ktorou je Slovenka Lenka Vacvalová. Biely top s hlboko vykrojeným dekoltom odhalil neopálené miesta na prsiach. Pri pohľade na zvodnú ryšavku tak jej prednosti pôsobili naozaj zvláštne. Veď posúďte sami...

Viac o téme: Fashion TVLenka VacvalováDominika Ngo Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu