Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Táto premena si zaslúži potlesk! Z malej tučibomby je očarujúca kráska

Z tučnučkej Madison De La Garza je dnes krásna tínedžerka. Zobraziť galériu (9)
Z tučnučkej Madison De La Garza je dnes krásna tínedžerka.

LOS ANGELES - Kedysi sa jej posmievali, dnes sú z nej paf! Madison De La Garza (13) na seba upozornila účinkovaním v počine Zúfalé manželky, kde stvárnila bacuľatú dcéru Evy Longorie (40). Seriál sa prestal nakrúcať v roku 2012 a detská herečka prešla za ten čas priam kúzelnou premenou. Vyrástla, zbavila sa nadbytočných kílogramov a dnes je z nej atraktívna tíndežerka.

Rastie z nej krásavica! Časy, keď bola detská herečka Madison De La Garza terčom posmeškov, sú už minulosťou. Z kedysi tučnej seriálovej dcéry Evy Longorie vyrástla fešná dlhovlasá brunetka, ktorá ozdobila aktuálne vydanie magazínu Seventeen. 

Súčasťou vydania bol okrem pekných fotografií aj rozhovor. V ňom Madison komentovala tiež vzťah so svojou nevlastnou sestrou, speváčkou Demi Lovato. „Myslím, že keď ľudia povedia, že by ju chceli za súrodenca, tak si vôbec neuvedomujú, aké ťažké to je. Veď je stále na cestách,” povedala na margo toho mladá herečka. „Je skvelá v tom, že si na mňa nájde vždy čas. Pravidene si píšeme,” dodala.

Práve Demi v minulosti bránila svoju mladšiu sestričku, keď sa jej neprajníci prostredníctvom internetu vysmievali a nazývali ju tučibombou. „Bola veľmi rozčúlená a každému odpisovala. Mám v nej veľkú oporu,” uzavrela Madison. Tá dnes na svoju postavu počúva samé chvály a komplimenty. Zaslúžene. Čo poviete?!

Madison De La Garza je dnes rovnako atraktívna ako jej známejšia, nevlastná sestra Demi Lovato.
Zobraziť galériu (9)
Madison De La Garza je dnes rovnako atraktívna ako jej známejšia, nevlastná sestra Demi Lovato.


Pozrite si tiež: Brutálna premena! Z detskej hviezdičky je totálna samica


Viac o téme: Zúfalé manželkyMadison De La Garza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu