Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kedysi sexi mačička, dnes tučiBOMBA: Aha, špeky jej kypia von z bikín!

Kerry Katona (v strede) sa v priebehu rokov dosť vypapala. Kyprá postava je tiež výsledkom toho, že má päť detí. Zobraziť galériu (7)
Kerry Katona (v strede) sa v priebehu rokov dosť vypapala. Kyprá postava je tiež výsledkom toho, že má päť detí.

ŠPANIELSKO - Nemá problém! Medzi hviezdy, ktoré odštartovali svoju kariéru na prelome milénia, patria aj krásky zo speváckej formácie Atomic Kitten. Súčasťou zoskupenia talentovaných a atraktívnych dievčat bola aj Kerry Katona (35). Tá popri hudbe a účinkovaní v telke stihla priviesť na svet päť ratolestí, čo sa odrazilo i na jej postave. Počas nedávnej dovolenky ju paparazzi nafotili v bikinách, z ktorých jej telo priam kypelo na všetky strany.

S kilami navyše, no maximálne šťastná! Dokonalá figúra je snom mnohých žien a dievčat. Tých, pohybujúcich sa v šoubiznise, nevynímajúc. Nájde sa však skupina dám, ktoré si z kyprej postavy ťažkú hlavu nerobia. K nim patrí napríklad aj britská speváčka z formácie Atomic Kitten - Kerry Katona, ktorá je známa aj vďaka účinkovaniu v rôznych reality šou. 

Zaujímavosťou je, že manžel kyprej blondínky George Kay sa živí ako osobný tréner. Dvojica si v uplynulých dňoch užívala oddych a romantiku na dovolenke v Španielsku, kde oslávili prvé výročie svadby. Tam na nich narazili paparazzi, ktorí nafotili zaľúbencov počas toho, ako si prejavovali nežnosti, aj keď si pochutnávali na chutnom obede. 

Kerry mala na sebe len dvojdielne bikiny, ktoré nemilosrdne odhalili všetky nedostatky. „Len tak mimochodom, ja som s mojím telom spokojná a vôbec sa zaň nehanbím. Som matkou piatich detí, ktoré sú moje všetko,” vyjadrila sa na margo negatívnych a kritických komentárov umelkyňa. 

Kerry Katona si zo svojej kyprej postavy ťažkú hlavu očividne nerobí.
Zobraziť galériu (7)
Kerry Katona si zo svojej kyprej postavy ťažkú hlavu očividne nerobí.

Viac o téme: Atomic KittenKerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu