Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Koniec idylky v rodine Angeliny Jolie a Brada Pitta: Všetci sú v pozore, boja sa najhoršieho!

Angelina Jolie a Brad Pitt prežívajú momentálne chvíle plné strachu. Zobraziť galériu (4)
Angelina Jolie a Brad Pitt prežívajú momentálne chvíle plné strachu. (Zdroj: telkac.sk)

LOS ANGELES - Nečakané problémy! Angelina Jolie (40) a Brad Pitt (51) majú ukážkovú rodinu a spoločne vychovávajú šesť detí. Tri z nich sú vlastné, tri adoptované. A práve kvôli jednej z nich - Zahare (10) prežívajú momentálne celebritní rodičia dni plné strachu. Hrozí totiž, že by o svoj poklad mohli prísť.

Angelina Jolie sa nikdy netajila svojou túžbou po veľkej rodine. Vo zväzku s Bradom Pittom si ju naplnila a dnes sa hollywoodsky pár raduje zo šiestich ratolestí. Najstaršieho syna Maddoxa si herečka adoptovala ešte sama, v roku 2002. O tri roky neskôr k nemu pribudlo dievčatko z Etiópie- Zahara. V máji 2006 sa im narodila vlastná dcérka Shiloh Nouvel, o pár mesiacov neskôr si osvojili vietnamského chlapčeka Paxa Thiena. Najmladšími členmi celebritnej rodinky sú dvojičky Knox Léon a Vivienne Marcheline, ktoré majú sedem rokov. 


Mohlo by vás zaujímať: Dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta je nádherná: Ehm, ale čosi tu nesedí!


V súvislosti s najstaršou dcérkou Zaharou treba spomenúť, že Angelina a Brad si ju adoptovali ako sirotu, ktorej rodičia zomreli na AIDS. V minulosti sa však dostali na verejnosť informácie, že žena, ktorá ju porodila žije a chce svoje dieťa späť. „Je moja a chcem sa o ňu starať. Spoločne s mojou matkou, Zaharinou babičkou, urobíme všetko preto, aby sa vrátila späť do Afriky, k svojim koreňom,” vyjadrila sa vtedy pre médiá údajná bilogická matka. 

Kauza na určitý čas utíchla, no v týchto dňoch opäť ožíva. Viaceré zahraničné média priniesli informácie, že adopcia Zahary neprebehla úplne podľa pravidiel a bola nelegálna. Celú záležitosť majú aktuálne v rukách právnici. Ak by sa preukázalo, že došlo k pochybeniu, biologická matka by si mohla zobrať dievča k sebe, pretože má na ňu právo. 

Angelinu a Brada by takýto verdikt určite položil. „Je pre mňa privilégiom, že som si tieto deti mohla adoptovať a stať sa ich matkou. Som veľmi šťastná, že ich mám pri sebe,” povedala na margo toho v jednom z rozhovorov herečka. Keď sa na verejnosti ukáže v spoločnosti svojich ratolestí, aj oni pôsobia dojmom, že sú v prominentnej rodine maximálne spokojné. 


Pozrite si tiež: Šedivý Brad Pitt vyvetral rodinku, vyschnutá Angelina stojace bradavky!


​ 

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu