Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Záletník Kollár s mladou blondínkou: Boris, veď by ti mohla byť dcérou!

Záletník Boris Kollár Zobraziť galériu (7)
Záletník Boris Kollár (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Pútali pozornosť! Známy podnikateľ a donchuan Boris Kollár (49) sa počas uplynulého víkendu objavil na derniére najúspešnejšieho muzikálu Ôsmy svetadiel. A nebol sám, spoločnosť mu robila blondínka, ktorá je od mnohonásobného otecka mladšia o takmer 25 rokov.

Miluje ich! Boris Kollár je známy tým, že si rád vychutnáva prítomnosť krásnych žien. A nebolo to inak ani počas uplynulého víkendu. V sobotu večer sa vybral na úplne posledné predstavenie muzikálu od Jána Ďurovčíka Ôsmy svetadiel. V hľadisku mu robila spoločnosť krásna blondínka, ktorá s minimom mejkapu pôsobila naozaj veľmi mlado.

Na neinformovaných divákov pôsobila dvojica ako otec s dcérou. A pri kráskinom veku 25 rokov by to tak aj pokojne mohlo byť. Nešlo však o žiaden podnikateľov nový objav, ale o jeho exmilenku Barboru Richterovú, s ktorou má už takmer štvorročného syna Artura. Hoci sa dvojica stretáva na verejnosti pomerne často, mnohí Slováci blondínku zrejme až tak nepoznajú, keďže na predstavení párik vyvolal vlnu záujmu.  

Práve Barbora bývala často príčinou zúrivosti Andrei Heringhovej. Tá bola pomerne dlho Kollárovou oficiálnou partnerkou, no na pár prestížnych akcií vzal aj bývalú športovkyňu. V poslednom čase však brunetka tvrdí, že už s Borisom pár netvorí, a tak ju už jeho schôdzky s inými ženami vraj netrápia. 

Podnikateľ Boris Kollár zobral do spoločnosti mladú Barboru Richterovú. Vďaka minimu mejkapu vyzerala ešte mladšie než na 25 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Podnikateľ Boris Kollár zobral do spoločnosti mladú Barboru Richterovú. Vďaka minimu mejkapu vyzerala ešte mladšie než na 25 rokov.


Mohlo by vás zaujímať:

Viac o téme: Barbora RichterováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu